skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Prodigy – We Live Forever

Οι The Prodigy παρουσιάζουν το τέταρτο single τους μέσα από τον αναμενόμενο δίσκο τους “No Tourists”!

Τίτλος τραγουδιού“We Live Forever”

Καλλιτέχνης: The Prodigy

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Take Me To The Hospital/BMG

Από το LP: “No Tourists”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 2 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

To βρετανικό συγκρότημα του big-beat, The Prodigy κυκλοφόρησαν πριν από λίγες μόλις ώρες ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “We Live Forever”. Το τραγούδι αυτό είναι το τέταρτο κατά σειρά που κυκλοφορούν οι Prodigy για να προωθήσουν το επερχόμενο album τους, «No Tourists», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι The Prodigy μας παρουσίασαν επίσης ένα άλλο τραγούδι από το εν λόγω album, το οποίο είναι σε συνεργασία με τους Ho99o9, και έχει τίτλο “Fight Fire With Fire” το οποίο ακολούθησε τα singles: “Light Up The Sky” και “Need Some1”.

Μαζί με το “We Live Forever” το συγκρότημα μοιράστηκε μερικές επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το νέο τους αυτό δισκογραφικό εγχείρημα, το οποίο έρχεται τρία χρόνια μετά από το δίσκο “The Day Is My Enemy”. Έτσι μάθαμε πως το “No Tourists” θα αποτελείται από δέκα συνολικά τραγούδια και εκτός από την προαναφερθείσα συνεργασία θα εμπεριέχει άλλη μια, με τον ανερχόμενο Βρετανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό, Barns Courtney στο “Give Me a Signal”, που είναι και το τραγούδι που κλείνει το δίσκο!

The Prodigy - We Live Forever

Back To Top