skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Score – Glory

Οι The Score μιλάνε για την δόξα μέσα από το νέο τραγούδι τους!

Τίτλος τραγουδιού“Glory”

Καλλιτέχνης: The Score

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι The Score είναι ένα αμερικανικό, indie-rock συγκρότημα με καταβολές από την Νέα Υόρκη. Είναι ενεργό στο μουσικό προσκήνιο από το 2015 και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στον χώρο με τις γεμάτες ενέργεια δημιουργίες του. Τους The Score αποτελούν οι Eddie Anthony και Edan Dover και από τις απαρχές τους έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την Republic Records, η οποία τους εμπιστεύεται, μιας και μία από τις πρώτες τους δημιουργίες, με τίτλο “Oh My Love”, λειτούργησε αποτελεσματικά στην διαφημιστική καμπάνια της αλυσίδας supermarker Asda.

Τον Οκτώβριο του 2017, το δημοφιλές duo κυκλοφόρησε το ντεμπούτο studio album του, με τίτλο “Atlas”, από το οποίο ξεχώρισε το τραγούδι Never Going Back. Αυτή τη φορά και όταν το ημερολόγιο έγραψε 29 Ιουνίου, οι The Score εισήγαγαν στα social media το δυναμικό κι εμβληματικό, νέο τραγούδι τους, με τίτλο “Glory”. Πρόκειται για μία εύρυθμη, εναλλακτική rock δημιουργία, στην οποία πέρα από τα φωνητικά των δύο μελών του duo κυριαρχούν και τα ρυθμικά drums.

Φαίνεται πως οι The Score έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους και σε κάθε περίπτωση το κοινό δείχνει να τους στηρίζει, αναμένοντας παράλληλα τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια.

The Score - Glory

Back To Top