skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Score – Never Going Back

Οι The Score επιστρέφουν με ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “Never Going Back”

Καλλιτέχνης: The Score

Μουσική / Στίχοι: Edan Dover, Eddie Ramirez, Greg Wattenberg

Από το album: “Atlas”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 13 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ο λόγος για το Αμερικάνικο indie pop συγκρότημα, με μέλη του τους Eddie Anthony (φωνητικά και κιθάρα) και Edan Dover (πλήκτρα και παραγωγός). Ξεκίνησαν τη μουσική τους καριέρα στις αρχές του 2015 όταν το τραγούδι τους «Oh My Love» επιλέχθηκε από το βρετανικό σουπερμάρκετ Asda, ως soundtrack στις διαφημιστικές τους καμπάνιες. Ακόμη, η επιτυχία του συγκεκριμένου τραγουδιού αποτέλεσε τον λόγο την υπογραφής του πρώτου συμβολαίου των The Score με τη δισκογραφική Republic Records.

Έτσι λοιπόν, το μουσικό duo κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα κριτικών του χώρου της μουσικής, αλλά και κοινού, με το «Oh My Love» να σκαρφαλώνει στη 43η θέση στα UK Singles Chart τον Ιούλιο 2015.

Ακολουθώντας το δρόμο της επιτυχίας, οι The Score κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους EP «Where Do You Run» τον Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου, ενώ το ομότιτλο τραγούδι ακούστηκε κατά τη διάρκεια της ταινίας “Alvin and the Chipmunks: The Road Chip”. Στις 23 Σεπτέμβρη 2016 ακολούθησε το δεύτερο EP των The Score, με τίτλο «Unstoppable», ενώ τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησαν το «Myths & Legends» (2017), με τραγούδια που ξεχώρισαν, όπως το «Higher» και «Miracle».

Τώρα, επιστρέφουν για μια ακόμη φορά ανακοινώνοντας τη κυκλοφορία του ντεμπούτου studio album τους με τίτλο «Atlas», που αναμένεται σύντομα και πιο συγκεκριμένα στις 13 Οκτώβρη. Μάλιστα μας δίνουν μια μικρή γεύση από το τι να αναμένουμε, μέσα από το lead single «Never Going Back» που σίγουρα θα αγαπηθεί.

The Score - Never Going Back

Back To Top