skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Score – Stay

Οι The Score κυκλοφόρησαν το εμβληματικό “Stay”!

Τίτλος τραγουδιού: “Stay”

Καλλιτέχνης: The Score

Μουσική / Στίχοι: Edan Chai Dover, Eddie Anthony Ramirez Jr

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Οι The Score, που αποτελούνται από τους Eddie Anthony και Edan Dover, επανήλθαν στο μουσικό προσκήνιο με το πρώτο τραγούδι τους για το 2019. Αυτό έχει τίτλο “Stay” και αποτελεί μία power-pop δημιουργία, με rock στοιχεία κι electro αναφορές. Το τραγούδι έκανε την εμφάνισή του στις 24 Μαΐου με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή των μελών του συγκροτήματος.

Ακούγοντας το “Stay” αντιλαμβανόμαστε ότι οι The Score πειραματίζονται με τον ήχο τους, καθώς προσθέτουν synths δημιουργώντας μία περισσότερο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Πρόκειται για το follow-up του “The Fear”, της τελευταίας κυκλοφορίας των The Score για το 2018, που αποτελεί μέρος του τελευταίου τους E.P., με τίτλο “Pressure”.

Άξιες αναφοράς είναι και οι δηλώσεις των The Score για τη νέα τους αυτή κυκλοφορία. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν: “Το ‘Stay’ είναι το πιο ευάλωτο τραγούδι για εμάς μέχρι σήμερα. Έχει να κάνει με το να παραμένει κανείς αληθινός με τον εαυτό του και να μην προσπαθεί να αλλάξει το ποιος είναι, ακόμα κι αν αισθάνεται ανασφαλής κι όχι σίγουρος για τον εαυτό του.”

Παράλληλα, το συγκρότημα συνεχίζει την περιοδεία του “The Pressure Tour”, με δεκαέξι επιπλέον στάσεις σε Ευρώπη κι Ασία.

The Score - Stay

Back To Top