skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Script – Written In The Scars

Το αγαπημένο rock συγκρότημα επέστρεψε με ολοκαίνουριο τραγούδι…

Τίτλος τραγουδιού: “Written In The Scars”

Καλλιτέχνης: The Script

Μουσική / Στίχοι: Steve Kipner, Max Farrar, Daniel O’ Donoghue, Andrew Frampton, Mark Sheehan

Από το album: “Freedom Child”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 1 Σεπτέμβρη 2017

Art-Cover:

Οι The Script ξεκίνησαν τη μουσική τους καριέρα με τη μετακόμιση τους στο Λονδίνο και την υπογραφή της συνεργασίας τους με τη δισκογραφική Sony Label Group. Ακολούθησε το ντεμπούτο τους album, με τίτλο «The Script» τον Αύγουστο του 2008, από το οποίο ξεχώρισαν τα singles «The Man Who Can’t Be Moved» και «Breakeven». Ο δίσκος άγγιξε την κορυφή τόσο στα charts της Ιρλανδίας, τόπος καταγωγής του συγκροτήματος, αλλά και της Μεγάλης Βρετανίας.

Στη συνέχεια, οι The Script κυκλοφόρησαν τρία ακόμη επιτυχημένα album, το «Science & Faith» (2010), «#3» (2012) και «No Sound Without Silence» (2014), που επίσης κατάφεραν να κερδίσουν τη πρώτη θέση στα charts της Ιρλανδίας και της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ το «Science & Faith» έφτασε μέχρι τη τρίτη θέση στις ΗΠΑ. Hit singles που ξεχώρισαν είναι -μεταξύ άλλων- το «For the First Time», «Nothing», «Hall of Fame» και «Superheroes».

Τώρα λοιπόν, ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας τους από τη δισκογραφία, οι The Script επιστρέφουν ανανεωμένοι, με νέα σχέδια και ένα ολοκαίνουριο δίσκο, πέμπτο κατά σειρά, υπό τον τίτλο «Freedom Child» που αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα από τη Columbia Records and Sony Music τη 1η Σεπτέμβρη 2017. Ήδη ακούσαμε το τραγούδι «Rain» που συμπεριλαμβάνεται στο νέο τους album, ενώ τώρα παρουσιάζουν ένα ακόμη τραγούδι του δίσκου, με τίτλο «Written In The Scars» σε σύνθεση των Steve Kipner, Max Farrar, Daniel O’ Donoghue, Andrew Frampton και Mark Sheehan.

The Script - Written In The Scars

Back To Top