skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Smashing Pumpkins – Knights of Malta

Οι The Smashing Pumpkins μοιράζονται με το κοινό το νέο τους τραγούδι “Knights of Malta”!

Τίτλος τραγουδιού“Knights of Malta”

Καλλιτέχνης: The Smashing Pumpkins

Μουσική / Στίχοι: Billy Corgan

Εταιρεία: Napalm Records

Από το LP: “Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 16 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Οι Smashing Pumpkins κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι, με τίτλο “Knights of Malta”, το οποίο αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενου δίσκου τους, “Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.” Το εν λόγω album κυκλοφορεί στις16 Νοεμβρίου.

Ο Billy Corgan επανενώθηκε με τους James Iha και Jimmy Chamberlin για την δουλειά τους που αποτελείται από οχτώ συνολικά τραγούδια, ενώ παράλληλα στο πλευρό τους βρίσκεται ο μπασίστας Jeff Schroeder, ενώ την απουσία του σημείωσε η D’Arcy Wretsky, αφού η ίδια και ο Corgan δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν με τους όρους επιστροφής της. Το συγκρότημα έχει ήδη κλείσει τις live εμφανίσεις του, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και τις 8 Δεκεμβρίου.

“Θα έλεγα πως αυτή είναι η πιο χαρούμενη περίοδος του συγκροτήματος”, είπε ο Corgan νωρίτερα μέσα στη χρονιά. “Μοιάζει λίγο με το να προσπαθείς να αναζωογονήσεις ένα ρομάντζο δύο χρόνια αργότερα. Η αγάπη είναι εκεί, αλλά ξέρεις που είναι η γλώσσα; Είναι εκεί η μαγεία;” Συμπλήρωσε πως η νέα μουσική “ξεχύθηκε” όταν ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί και ήταν ικανοί να επιστρέψουν από εκεί που ήρθαν.

Αναφορικά με την κατάρρευση της σύνθεσης του συγκροτήματος στη δεκαετία του ’90, ο front-man παραδέχτηκε ότι ο ειλικρινής του χαρακτήρας έχασε την επίδρασή του κι έγινε έρμαιο της επιτυχίας και του συμφέροντος, μιας και δήλωσε πως δεν είχε καταλάβει ότι η φόρμουλα αυτή λειτουργεί μόνο εάν κερδίζεις εμπορικά.

The Smashing Pumpkins - Knights of Malta

Back To Top