skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Smashing Pumpkins – Silvery Sometimes (Ghosts)

Ακούστε το νέο single των The Smashing Pumpkins, “Silvery Sometimes (Ghosts)”!

Τίτλος τραγουδιού“Silvery Sometimes (Ghosts)” 

Καλλιτέχνης: The Smashing Pumpkins

Μουσική / Στίχοι: Billy Corgan

Εταιρεία: Napalm Records

Από το LP: “Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 16 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Για να συμπέσουν με την έναρξη της τρέχουσας περιοδείας τους, τα ιδρυτικά μέλη των The Smashing Pumpkins (Billy Corgan, James Iha και Jimmy Chamberlin), μπήκαν ξανά μαζί το studio και ηχογράφησαν ολοκαίνουρια τραγούδια για πρώτη φορά μετά από δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια. Η πρώτη τους ηχητική δημιουργία που παρουσίασαν πριν λίγο καιρό στο κοινό έρχεται με τη μορφή ενός ανεξάρτητου single με τίτλο “Solara”, ενώ τώρα η συνέχεια γράφεται με το single “Silvery Sometimes (Ghosts)”.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της περιπετειώδους αυτής περιοδείας “Shiny And Oh So Bright tour”, οι Pumpkins ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους album που ομοίως θα τιτλοφορείται “Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun”. Η κυκλοφορία αυτή αναμένεται στις 16η Νοεμβρίου μέσω της Napalm Records και σε παραγωγή του Rick Rubin. Ο Rubin συνεργάστηκε στο παρελθόν με τους Pumpkins κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του δίσκου τους “Adore” του 1997. Είχε συμβάλει σε μια έκδοση του “Let Me Give the World to You” το οποίο απορρίφθηκε τελικά από τον Corgan για την συγκεκριμένη κυκλοφορία και παρέμεινε “στα συρτάρια” τους, μέχρι την επανέκδοση του “Adore” το 2014.

Το συγκρότημα παρουσίασε πρόσφατα το “Silvery Sometimes (Ghosts)” στο BBC Radio στην εκπομπή της Lauren Laverne, και τώρα η μπάντα το κυκλοφορεί σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες download και streaming.

The Smashing Pumpkins - Silvery Sometimes (Ghosts)

Back To Top