skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Vaccines – All My Friends Are Falling In Love

Οι The Vaccines επέστρεψαν…

Τίτλος τραγουδιού“All My Friends Are Falling In Love”

Καλλιτέχνης: The Vaccines

Μουσική / Στίχοι: Justin Hayward-Young, Cole MGN

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 13 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το αγγλικό indie-rock συγκρότημα μοιράζεται ένα νέο δυναμικό single με τους fans τους, με τίτλο «All My Friends Are Falling In Love».

Το συγκρότημα επέστρεψε νωρίτερα μέσα στον χρόνο με το νέο τους album -τέταρτο κατά σειρά- «Combat Sports», ένα ολοκληρωμένο δισκογραφικό εγχείρημα που περιλαμβάνει όλη την ενέργεια που εκπέμπουν οι The Vaccines μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Σύμφωνα με περιγραφή κριτικής του NME: “Το ‘Combat Sports’ είναι τέταρτο album, το οποίο περιλαμβάνει αυτό το διαχρονικό στοιχείο, κάτι το γειτονικό των Ramone κατά κάποιο τρόπο, όμως με έναν ανανεωμένο σκοπό και χαρακτήρα, και με επίκεντρο νέους δρόμους της punk-rock μουσικής”.

Την σύνθεση του «All My Friends Are Falling In Love» ανέλαβε ο front-man των The Vaccines, Justin Hayward-Young, σε συνεργασία με τον Cole MGN, ενώ τη παραγωγή του single ο Daniel Ledinsky. Αποτελεί ένα καυστικό τραγούδι, με μια σχετική bubblegum-pop χροιά, που διαφέρει σε σχέση με τραγούδια από τον τελευταίο τους δίσκο, όμως διατηρεί τον indie χαρακτήρα του συγκροτήματος.

Τέλος, εκτός της κυκλοφορίας του νέου τους single, που απολαμβάνουμε παράλληλα μέσα από ένα lyric video, οι The Vaccines έχουν ξεκινήσει ήδη προετοιμασίες για τις live εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

The Vaccines - All My Friends Are Falling In Love

Back To Top