skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Veronicas – The Only High

Οι αδερφές Origliasso είναι και πάλι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού: “The only high”

Καλλιτέχνης: The Veronicas

Μουσική / Στίχοι: Lisa Origliasso, Jessica Origliasso, Shelly Peiken, Seann Bowe

Από το album: T.B.A.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 1 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Οι δίδυμες αδερφές από την Αυστραλία μετά την μουσική αποχή τους επιστρέφουν με νέο υλικό. Τις αδερφές Lisa και Jessica Origliasso τις γνωρίσαμε ως The Veronicas μέσα από το single τους “Untouched” που περιλαμβανόταν στο δεύτερο studio album τους, “Hook Me Up”, που κυκλοφόρησε το 2007. Εκτός αυτού, το progressive pop με στοιχεία electro μουσικό δίδυμο το 2005 μας συστήθηκε με το debut album του “The Secret Life Of…” και το 2014 μας άφησε εν αναμονή με τον δίσκο του “The Veronicas”.

Τρία χρόνια μετά, λοιπόν, επανέρχονται με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “The Only High”. Πρόκειται για μία μελωδική, pop μπαλάντα, σχεδόν αδιάφορη θα λέγαμε σε μουσική και στίχους των ίδιων των ερμηνευτριών, σε συνεργασία με τους Shelly Peiken και Seann Bowe. Το τραγούδι κυκλοφόρησε ψηφιακά την 1η Ιουνίου, ενώ ελπίζουμε πως τα επερχόμενα singles του δίσκου θα έχουν λίγη παραπάνω δυναμική.

Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Sony Music Entertainment μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μέχρι τότε, πάρτε μία πρώτη γεύση από αυτόν μέσω του “The Only High”.

The Veronicas - The Only High

Back To Top