skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Veronicas – Think of Me

Οι The Veronicas επέστρεψαν με το νέο τους single, “Think of Me”!

Τίτλος τραγουδιού: «Think of Me»

Καλλιτέχνης: The Veronicas

Μουσική / Στίχοι: Isabella Kearney-Nurse, Jessica Origliasso, Lisa Origliasso, Roberto De Sa

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Μπορεί η μουσική τους καριέρα να ξεκίνησε το 2005, όταν κυκλοφόρησαν το “4ever”, οι Lisa και Jessica Origliasso, όμως, έκαναν μεγάλη επιτυχία δύο χρόνια αργότερα. Τότε κυκλοφόρησαν το τραγούδι “Untouched”, ένα αμφιλεγόμενο κατά τα άλλα τραγούδι, που έγινε σχεδόν αμέσως ‘πλατινένιο’ και κατέλαβε τη θέση Νο.1 στα charts της Ιρλανδίας. Από το 2007, λοιπόν, που κυκλοφόρησαν το επιτυχημένο, δεύτερο studio album τους, “Hook Me Up”, οι The Veronicas επανήλθαν επτά χρόνια αργότερα με τον ομώνυμο, τρίτο δίσκο τους.

Τα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι και σήμερα ήταν μέτριας καλλιτεχνικής δραστηριότητας για το γυναικείο duo, ώσπου τελικά ένας χωρισμός τις επαναφέρει στο προσκήνιο. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τον χωρισμό της Jess Origliasso και του Ruby Rose δημιουργήθηκε το τραγούδι “Think Of Me”. Synth-pop μουσικά στοιχεία δημιουργούν το απόλυτο υπόβαθρο για να υποστηριχθούν οι βαρύγδουποι στίχοι, οι οποίοι στο τέλος καταλήγουν σε ένα συναίσθημα απογοήτευσης.

Όπως όλα δείχνουν, το “Think Of Me” θα συμπεριληφθεί στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά των The Veronicas, για την οποία θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

Αξίζει να αναφερθούμε σε κάποιες δηλώσεις της Lisa σχετικά με τη δημιουργία του τραγουδιού. Πιο συγκεκριμένα, είπε: “Είπα στην Jess: ‘Εάν έχεις κάτι να πεις, ο πιο δυναμικός τρόπος για να το πεις είναι, ίσως ο μοναδικός τρόπος για να το πεις, είναι μέσα από τη μουσική.”

The Veronicas - Think of Me

Back To Top