skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Voidz – Pointlessness

Το νέο τραγούδι της μπάντας του frontman των Strokes θα αποτελεί μέρος του καινούριου LP “Virtue”.

Τίτλος τραγουδιού“Pointlessness”

Καλλιτέχνης: The Voidz

Μουσική / Στίχοι: The Voidz

Από το album: “Virtue”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 30 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Οι The Voidz, μια μπάντα που δημιούργησε ο Julian Casablancas, frontman των Strokes, κυκλοφόρησαν ένα νέο single. Θα εμπεριέχεται στο επερχόμενο album της μπάντας, “Virtue”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου.

Το “Pointlessness” βρίσκει τον τραγουδιστή να χτίζει το τραγούδι, ξεκινώντας μελαγχολικά και χαλαρά ενώ παράλληλα τον συνοδεύει μια ομάδα από synthesizers, η οποία μεταμορφώνεται σε μαγευτικούς ήχους. Περίπου, στη μέση του τραγουδιού τα κρουστά βοηθούν το τραγούδι να έχει μια πιο σταθερή εξέλιξη, επιτρέποντάς του να ανέβει σε μια ηλεκτρισμένη κορυφή, γεμάτη με τρελές κιθάρες, μέχρις ότου υποχωρήσει στη δυσαρέσκεια και τη μελαγχολία.

Πριν το “Pointlessness” έχουν κυκλοφορήσει τα “Leave It In My Dreams” και “QYURRYUS” με το τελευταίο να συνοδεύεται από video clip, σκηνοθετημένο από τον Julian. To album “Virtue” ακολουθεί το ντεμπούτο album “Tyranny”, της μπάντας, που κυκλοφόρησε το 2014. Η ανακοίνωση για το νέο LP έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, μέσα από ένα trailer γεμάτο με αναφορές, σε κλασικές ταινίες της δεκαετίας του ’80.

Οι Voidz έχουν, επίσης, σχεδιάσει να εμφανιστούν σε δύο festival αυτή την άνοιξη και αναμένεται να ανακοινώσουν ημερομηνίες για ένα ολοκληρωμένο tour, εν όψει του πολυαναμενόμενου “Virtue”.

Δημήτρης Ηγουμενίδης

The Voidz - Pointlessness

Back To Top