skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The War On Drugs – Up All Night

Συνεχίζοντας την προώθηση του νέου τους δίσκου, οι The War On Drugs κυκλοφορούν το νέο τους single, “Up All Night”.

Τίτλος τραγουδιού“Up All Night”

Καλλιτέχνης: The War On Drugs

Μουσική / Στίχοι: Adam Granduciel

Από το album: “A Deeper Understanding”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 25 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Φαίνεται πως κάθε εβδομάδα οι The War on Drugs έχουν ένα μικρό δωράκι για εμάς. Η προέλευση, όμως, αυτού είναι πάντοτε η ίδια: ο επερχόμενος δίσκος τους, “A Deeper Understanding”. Ο εν λόγω δίσκος και τέταρτος κατά του αμερικανικού indie rock συγκροτήματος αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην αναλογική του μορφή, στις 25 Αυγούστου της χρονιάς που διανύουμε. Σε μία εβδομάδα, λοιπόν, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε συνολικά και τα δέκα τραγούδια του δίσκου, μέσω της Atlantic Records και σε παραγωγή του Adam Granduciel.

Έχοντας συστήσει στο κοινό ήδη τέσσερα singles, οι The War on Drugs μας φέρνουν κοντά στο ονειρικό κι εύρυθμο “Up All Night”. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του ίδιου του front-man του συγκροτήματος, Adam Granduciel. Το χρονικό μιας ατελείωτης βραδιάς είναι αυτό που πραγματεύεται το συγκρότημα στο τραγούδι, με τα ρυθμικά drums, τη χρήση synthesizers, αλλά και το solo κιθάρας να έχουν κυρίαρχο ρόλο σε αυτό.

“Thinking of a Place”, “Holding On”, “Strangest Thing“, “Pain και “Up All Night” είναι τα πέντε συνολικά επίσημα singles που μας έχουν παρουσιάσει από τον follow-up δίσκο του “Lost in the Dream”, που κυκλοφόρησαν το 2014.

“I’ve been up all night / Spinning ’round the floor / It’s not some feeling I can break”

The War On Drugs - Up All Night

Back To Top