skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Weeknd, SZA & Travis Scott – Power is Power (from “Game Of Thrones” O.S.T.)

Οι The Weeknd, SZA και Travis Scott ενώνουν τις δυνάμεις στο τραγούδι “Power is Power” που θα συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack του “Game Of Thrones: For The Throne”!

Τίτλος τραγουδιού: “Power is Power

Καλλιτέχνης: The Weeknd, SZA & Travis Scott

Μουσική / Στίχοι: The Weeknd, Belly, Ricky Reed, Travis Scott, DaHeala, Myles Martin, Sam Nelson Harris, SZA, Victor Dimotsis, Zach Cooper

Εταιρεία: Dualtone Music Group, Decca Records

Από το O.S.T.: “For The Throne”

Ημ/νία κυκλοφορίας O.S.T.: 26 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Το “Power is Power” είναι το τρίτο single που κυκλοφορεί μέσα από το soundtrack του “Game of Thrones: For The Throne” και ερμηνεύουν οι The Weekend, SZA και Travis Scott. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι τρεις καλλιτέχνες συναντιούνται σε ένα τραγούδι αν και στο παρελθόν έχουν σημειώσει όλοι κάποιες συνεργασίες ανά ντουέτα σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που προκύπτουν!

Μελοδραματικό και παλλόμενο, το “Power is Power” είναι απλά ένα spoiler του show για εκείνους που δεν έχουν παρακολουθήσει τις περιπέτειες του Jon Snow μέχρι σήμερα. Το τραγούδι μιλά για το θάνατο και την ανάσταση και για τον αγαπημένο χαρακτήρα της σειράς που είναι ο νόμιμος κληρονόμος του “Σιδερένιου Θρόνου”. Ο τίτλος από την άλλη, είναι μια αναφορά σε μια σκηνή που διαδραματίστηκε στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της εκπομπής. Η σκηνή πρωταγωνιστούν ο Littlefinger που λέει στην Cersei Lannister “η γνώση είναι δύναμη”, και εκείνη του απαντά “η δύναμη είναι δύναμη”.

Πριν από λίγες μόνο μέρες κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα τραγούδια μέσα από το soundtrack της σειράς, τα: “Nightshade” από τους The Lumineers και “Kingdom of One” από την Maren Morris. Το soundtrack αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου και το tracklist θα συμπληρώνουν πολλά ακόμα “λαμπερά” ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας όπως ο Matt Bellamy των Muse, οι Mumford & Sons, οι X Ambassadors, οι The National κ.α.

The Weeknd, SZA & Travis Scott - Power is Power (from “Game Of Thrones” O.S.T.)

Back To Top