skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | This Is The Kit – Bullet Proof

Ένα indie-folk τραγούδι από το επερχόμενο, καινούριο album των This Is The Kit, “Moonshine Freeze”.

Τίτλος τραγουδιού: “Bullet Proof”

Καλλιτέχνης: This Is The Kit

Μουσική / Στίχοι: -/ Kate Stables

Από το album: “Moonshine Freeze”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 7 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

Οι This Is The Kit αποτελούν ένα folk project της Βρετανίδας τραγουδίστριας και στιχουργού Kate Stables, που δημιουργήθηκε το 2003 και έχει ως έδρα το Μπρίστολ και το Παρίσι. Έχουν στο ενεργητικό τους τρία album και πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα τέταρτο με τίτλο “Moonshine Freeze” από την νέα τους δισκογραφική στέγη Rough Trade. Το album περιλαμβάνει 11 τραγούδια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου. Η παραγωγή του ανήκει στον John Parish (PJ Harvey, M. Ward, Perfume Genius).

Το “Moonshine Freeze” αγγίζει θέματα «λαογραφίας, χρησμών, μνήμης, γλώσσας, μυστικών και προλήψεων» ενώ είναι επηρεασμένο από τους συγγραφείς Ursula Le Guin και Alan Bennett, καθώς και από αφρικανικές, folk ιστορίες συγκεντρωμένες από τον εθνομουσικολόγο Hugh Tracey.

Τον Μάιο, το συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει το ομότιτλο τραγούδι “Moonshine Freeze”, στο οποίο συμμετέχει ο Aaron Dessner (μέλος των The National). Ένα μήνα μετά, οι This Is The Kit μοιράζονται ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο album, με τίτλο “Bullet proof”. Σύμφωνα με την Stables, το τραγούδι μιλά για το πώς να επιλέγεις «να δεις μια καταστροφή σαν μια ευκαιρία να ξεκινήσεις από την αρχή». Πρόκειται για ένα εύθραυστο, indie-folk τραγούδι με σταθερό, ήρεμο ρυθμό και ρυθμικά κρουστά, που παρασέρνει τον ακροατή.

This Is The Kit - Bullet Proof

Back To Top