skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tiësto – WOW

Ο κορυφαίος DJ Tiësto επέστρεψε με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“WOW”

Καλλιτέχνης: Tiësto

Μουσική / Στίχοι: Tiësto

Εταιρεία: Musical Freedom

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 24 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Δεν έχει περάσει πολύ χρόνος από τότε που ο Tiësto κυκλοφόρησε ένα solo δίσκο. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά μέσα από την εταιρεία του, Musical Freedom. Αυτό είναι αρκετός καιρός, και όπως όλα δείχνουν ο ταλαντούχος Ολλανδός DJ είχε πολλή συσσωρευμένη ενέργεια, την οποία εκτονώνει μέσ από το τελευταίο του τραγούδι και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι “WOW”.

Ο Tiësto έκανε την πρεμιέρα του τραγουδιού μέσα από το Ultra Music Festival στο Μαϊάμι και συνέχισε να το χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων του στο EDC Las Vegas, στο Tomorrowland και άλλα. Είναι μια βομβιστική ηχητική επίθεση ειδικά σχεδιασμένη για μεγάλα και πολυάριθμα φεστιβάλ που έχει τη δύναμη να κάνει χιλιάδες ανθρώπους να πηδούν ταυτόχρονα στο ρυθμό του. Μπορεί να διαρκεί λίγο λιγότερο από δυόμισι λεπτά, αλλά είναι ένα πραγματικό ξεσηκωτικό τραγούδι.

Η τελευταία μεγάλη συνεργασία του Tiësto με τους Preme, Post Malone και Dzeko για το τραγούδι “Jackie Chan”, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, μας “ζέστανε” και τώρα το “WOW” ήρθε για να μας απογειώσει!

Tiësto - WOW

Back To Top