skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tinashe – Flame

“C’mon, tell me that you’ve still got the flame”

Τίτλος τραγουδιού: “Flame

Καλλιτέχνης: Tinashe

Μουσική / Στίχοι: Tinashe Jorgenson Kachingwe/Joel Compass/BloodPop/Stargate

Από το album:  “Joyride”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Tinashe τον τελευταίο χρόνο έχει συνεργαστεί με μεγάλα A-list ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως Britney Spears (“Slumber Party”), KDA (“Just Say”), Lost King (“Quit You”) κ.ά. Τώρα ξεκινάει την προώθηση του δεύτερου album της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Στις 15 Μαρτίου, η συμπαθέστατη Tinashe κυκλοφόρησε το νέο της single, με τίτλο “Flame”. Tο καινούριο της τραγούδι είναι προπομπός του νέου της δίσκου “Joyride”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2017. Το “Flame” είναι ένα up – tempo gem με αρκετά R&B – pop στοιχεία και το τραγούδι είναι μια παράκληση στο “αγόρι” της Tinashe να μείνει κοντά της, ακόμα και αν εκείνος δεν θέλει να είναι μαζί.

Το “Flame” είναι σε στίχους της Tinashe και του Βρετανού τραγουδιστή Joel Compass, ενώ την παραγωγή συν-υπογράφουν οι BloodPop και Stargate. Για το album, σύμφωνα με την ίδια, συνεργάστηκε με τους Tricky Steward και The-Dream, οι οποίοι έχουν δουλέψει στο παρελθόν με τη Rihanna (“Umbrella”) και με τη Britney Spears (“Me Against The Music”) ο πρώτος και ο δεύτερος με τη Beyonce (“Single Ladies”) και τον Kanye West (“Ultralight Bream”).

Το “Flame” είναι διαθέσιμο από τη Sony Music Entertainment και Feelgood Records και κυκλοφορεί σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές.

Tinashe - Flame

Back To Top