skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tiziano Ferro – Buona (Cattiva) Sorte

O διάσημος Ιταλός ερμηνευτής Tiziano Ferro, συνεργάζεται με τον Timbaland για το νέο του τραγούδι “Buona (Cattiva) Sorte” που μόλις κυκλοφόρησε!

Τίτλος τραγουδιού: “Buona (Cattiva) Sorte”

Καλλιτέχνης: Tiziano Ferro

Μουσική / Στίχοι: Tiziano Ferro, Timbaland

Εταιρεία: Virgin Records/Universal Music Italia

Από το LP: “Accetto Miracoli”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 22 Νοεμβρίου 2019

Art-Cover:

O διάσημος Ιταλός τραγουδοποιός, Tiziano Ferro ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο album του με τίτλο “Accetto Miracoli” στις 22 Νοεμβρίου του 2019 το οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με τον μεγάλο Αμερικάνο παραγωγό Timbaland.

Το “Buona (Cattiva) Sorte”, το οποίο διατίθεται και σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων 45 στροφών, είναι το ολοκαίνουριο single του που διατίθεται τώρα μέσα από κάθε γνωστή streaming και downloading πλατφόρμα. Το τραγούδι κυκλοφορεί ταυτόχρονα και στην ισπανόφωνη version του με τον τίτλο “Buena (Mala) Suerte”!

Στο τραγούδι η φωνή και η μελωδία του Tiziano συνδυάζονται με τις φωνητικές παρεμβάσεις και το αδιαμφισβήτητο στυλ του Timbaland. Το τραγούδι αντιπροσωπεύει την τέλεια ένωση μεταξύ της γραφής του Ferro και του ρυθμού του Αμερικάνου παραγωγού, δημιουργώντας μια επίδοξη επιτυχία που δεν έχει γεωγραφικά όρια.

Για το τραγούδι, ο Tiziano Ferro δήλωσε: “Το “Buona (Cattiva) Sorte” αντιπροσωπεύει την αναγέννηση για μένα. Είναι ένα τραγούδι που μιλάει στο μέλλον, χωρίς να κλείνει τις πόρτες σε αυτό που ήταν. Είναι μόνο μια γεύση του τι θα είναι ένα δίσκος που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για μένα. Ένα φρέσκο, ειλικρινές, ενεργητικό τραγούδι, που γεννήθηκε από την ανάγκη μου να παραδώσω νέες εμπειρίες».

Tiziano Ferro - Buona (Cattiva) Sorte

Tiziano Ferro - Buena (Mala) Suerte

Back To Top