skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Toto – Alone

Οι θρυλικοί Toto επέστρεψαν με ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού«Alone»

Καλλιτέχνης: Toto

Μουσική / Στίχοι: Steve Lukather, Steve Porcaro, Joseph Williams, David Paich

Από το album: “Greatest Hits: 40 Trips Around the Sun”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 9 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

To αμερικάνικο συγκρότημα των Toto κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο “Alone”. Πρόκειται για ένα από τα τρία νέα τραγούδια που θα “στολίσουν” την επερχόμενη συλλογή των μεγαλύτερων επιτυχιών του συγκροτήματος με τίτλο “40 Trips Around The Sun”, η οποία θα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο Steve Lukather δήλωσε σχετικά με το τραγούδι: “Γράφτηκε από τέσσερις από εμάς. Το γράψαμε μαζί και κανείς άλλος δεν ήταν στο δωμάτιο μαζί μας. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με ένα “up” τραγούδι από την άποψη του groove για το album. Οι στίχοι είναι πιο σκοτεινοί, αλλά τώρα είμαστε πλέον μεγάλοι και έχουμε ζήσει τη ζωή μας. Το καλό, το κακό και το άσχημο… τα έχουμε ζήσει όλα και τελικά είμαστε όλοι μόνοι ούτως ή άλλως”. 

Τα άλλα δύο νέα τραγούδια που θα εμφανιστούν στο δίσκο είναι το “Spanish Sea” και το “Struck By Lightning”, τα οποία θα βρεθούν στο ίδιο tracklist με τεράστιες επιτυχίες όπως τα: “Rosanna”, “Hold The Line”, “Africa” και “Stop Loving You”.

To “40 Trips Around The Sun” είναι ήδη διαθέσιμο για ηλεκτρονική προ-παραγγελία, ενώ 3 μέρες μετά την προγραμματισμένη κυκλοφορία του, το συγκρότημα αναμένεται να ξεκινήσει μια Ευρωπαϊκή και μια Αμερικάνικη περιοδεία για τον εορτασμό της 40ης επετείου τους στη μουσική βιομηχανία.

Toto - Alone

Back To Top