skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Troye Sivan – Strawberries & Cigarettes (Love, Simon O.S.T.)

“Strawberries & Cigarettes”! To νέο τραγούδι του Troye Sivan από το soundtrack της ταινίας, “Love, Simon”.

Τίτλος τραγουδιού: “Strawberries & Cigarettes”

Καλλιτέχνης: Troye Sivan

Μουσική / Στίχοι: Alex Hope, Jack Antonoff, Troye Sivan

Από το LP: “Love, Simon O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Η ταινία “Love, Simon”, βγαίνει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 16 Μαρτίου και ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του, κυκλοφορεί την ίδια μέρα και το επίσημο soundtrack της. Από αυτό το soundtrack έχουμε ήδη ακούσει την εκπληκτική συνεργασία των Khalid και Normani, “Love Lies” αλλά και το “Alfie’s Song (Not So Typical Love Song)”, των Bleachers. Πιο πρόσφατη προσθήκη ήταν το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Troye Sivan με τίτλο “Strawberries & Cigarettes”.

Το νέο τραγούδι του Troye είναι μια ρομαντική μπαλάντα, όπου ο Αυστραλός τραγουδιστής παραδίδει μια ξεχωριστή ερμηνεία καθώς διηγείται την πρώτη του συνεύρεση με έναν από τους πρώτους εραστές του. Και όσο περνούν οι στίχοι  θυμάται όλες τις συναρπαστικές στιγμές που μοιράστηκαν. Τους στίχους, όπως είναι λογικό έχει γράψει ο ίδιος και τη μουσική του οι Alex Hope και Jack Antonoff.

Έχοντας γίνει γνωστό το ρομαντικό, ομοφυλοφιλικό θέμα της ταινίας “Love, Simon”, το τραγούδι του Troye είναι πραγματικά το τέλειο τραγούδι για το soundtrack, παρόλο που αρχικά είχε γραφτεί για να συμπεριληφθεί στο δίσκο του, “Blue Neighbourhood”, του 2015.

Troye Sivan - Strawberries & Cigarettes (Love, Simon O.S.T.)

Back To Top