skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & EP | UB40 – You Haven’t Called

Οι UB40 επιστρέφουν με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που παρουσιάζουν μέσα από ένα E.P. με 5 διαφορετικές εκτελέσεις του!

Τίτλος τραγουδιού“You Haven’t Called”

Καλλιτέχνης: UB40 

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Shoestring

Από το EP: “You Haven’t Called”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 18 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Το ολοκαίνουριο single του θρυλικού συγκροτήματος των UB40, έχει τίτλο “You Haven’t Called” και ακολουθεί το single “Moonlight Lover” στο οποίο συμμετέχει επίσης ο rapper από το Birmingham, Gilly G. Αμφότερα τα τραγούδια θα συμπεριλαμβάνονται στο πολυ-αναμενόμενο album τους, “For The Many”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Absolute την παραμονή της επετείου της 40ης περιοδείας του συγκροτήματος τον Μάρτιο του 2019.

Το συγκρότημα λοιπόν εκτός από την επέτειο αυτή, γιορτάζει και την επάνοδο του ιδρυτικού μέλους τους, Norman Hassan στα φωνητικά. Το “You Haven’t Called” κυκλοφορεί ως maxi-single με ένα E.P. που αποτελείται από 5 συνολικά διαφορετικές εκδοχές του. Την original, την radio, μια dub και δύο σε μορφές συνεργασίας με τους Kioko και τον προαναφερθέντα Gilly G, που φέρουν τους εναλλακτικούς τίτλους “You Don’t Call Anymore” και “Me Nah Leave Yet”.

Έχοντας ερμηνεύσει πολλά τραγούδια του συγκροτήματος καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας τους -συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου “Johnny Too Bad” από το album τους “Labour Of Love”– αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που ο Norman εμφανίζεται ως τραγουδιστής σε κάποια δισκογραφική δουλειά των UB40.

UB40 - You Haven't Called

Back To Top