skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Vaccines – Put It On A T-Shirt

Ακόμα ένα τραγούδι από τον νέο τους δίσκο μας συστήνουν οι The Vaccines, με τίτλο “Put It On A T-Shirt”!

Τίτλος τραγουδιού“Put It On A T-Shirt”

Καλλιτέχνης: The Vaccines

Μουσική / Στίχοι: The Vaccines

Από το album: “Combat Sports”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 30 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Το indie rock συγκρότημα από το ανατολικό Λονδίνο έχει μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του τέταρτου κατά σειρά και πολυ-αναμενόμενου δίσκου τους, με τίτλο “Combat Sports”. Στις 30 Μαρτίου είναι η μεγάλη μέρα, που οι The Vaccines θα μας φέρουν σε επαφή με την ολοκληρωμένη πλέον δισκογραφική τους δουλειά, follow-up του “English Graffiti”, που κυκλοφόρησαν στις 25 Μαΐου του 2015. Αυτή τη φορά, λοιπόν, το βρετανικό συγκρότημα μοιράζεται μαζί μας το εύρυθμο, indie rock και με δυναμικές κιθάρες, “Put It On A T-Shirt”.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν τα μέλη του συγκροτήματος, Justin Hayward-Young, Freddie Cowan, Árni Árnason, Timothy Lanham και Yoann Intonti. Ήδη από το επερχόμενο album του συγκροτήματος, “Combat Sports”, έχουμε απολαύσει τραγούδια, όπως το «I Can’t Quit» και το «Nightclub», για το πρώτο από τα οποία έχουμε παρακολουθήσει και την οπτικοποιημένη του μορφή.

«Προετοιμαστείτε για σεξ, αγάπη και rock n’ roll!»

Με αυτά τα λόγια οι The Vaccines μας εισάγουν σιγά σιγά στο νέο τους δισκογραφικό εγχείρημα. Οι Βρετανοί rockers έχον ήδη στο ενεργητικό τους τρία ολοκληρωμένα studio albums, με το πρώτο “What Did You Expect from The Vaccines?” να έχει αναδειχθεί ‘πλατινένιο’. Πρόκειται για μία επιτυχία την οποία δεν έχει γνωρίσει ξανά από το 2011 το συγκρότημα. Λέτε να ήρθε η ώρα;

The Vaccines – Put It On A T-Shirt

Back To Top