skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Vampire Weekend – This Life

Oι Vampire Weekend συνεργάζονται με τους iLoveMakonnen και Mark Ronson για τη δημιουργία του νέου τους single με τίτλο “This Life”!

Τίτλοι τραγουδιών: “This Life”

Καλλιτέχνης: Vampire Weekend 

Μουσική/Στίχοι : iLoveMakonnen, Mark Ronson, Ezra Koenig

Εταιρεία: Feelgood Records

Από το LP: “Father Of The Bride”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 3 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Μπορεί να πήρε 6 χρόνια στον πολυπράγμων Ezra Koenig και την μπάντα του Vampire Weekend να επιστρέψουν, αλλά τα 3 πρώτα singles που προλογίζουν το πολυαναμενόμενο “Father Of Τhe Bride”  έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Αμέσως μετά το ανθεμικό πρώτο single “Harmony Hall” που παίζει δυνατά στα εναλλακτικά ραδιόφωνα της χώρας, ακολούθησε το δεύτερο single “Sunflower” με τον Steve Lacy των Τhe Internet στα credits και τον “ever cool” Jonah Hill να σκηνοθετεί με mid 90s αισθητική το άκρως Νεουρκέζικο video.

Αυτή την εβδομάδα οι Vampire Weekend επιστρέφουν με την πιο surf pop και τύπου “Beach Boys” σύνθεση τους μέχρι σήμερα. Το “Τhis Life”, είναι ένας feelgood ύμνος για την ζωή στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια και επιβεβαιώνει τις υποψίες όλων ότι το επερχόμενο “Father Of The Bride”, μπορεί να τους πήρε έξι χρόνια αλλά θα είναι ένας από τους δίσκους της χρονιάς και θα στέκει στο ίδιο αν όχι και ανώτερο επίπεδο ποιότητας με την προηγούμενη δισκογραφία τους. Στα υποστηρικτικά φωνητικά συναντάμε την Danielle Haim των Haim ενώ στη συγγραφή των στίχων και της μουσικής τους ​iLoveMakonnen και Mark Ronson.

Να σημειωθεί ότι μέσα στην εξαετία της δισκογραφικής απουσίας τους, ο frontman Ezra Koenig, αφού είδε τον τελευταίο τους δίσκο“Modern Vampires of the City” να κατακτά Grammy Award καλύτερου alternative δίσκου για την χρονιά 2014, αφοσιώθηκε στην δημιουργία της επιτυχημένης σειράς animation για το Netflix με τίτλο “Neo Yokio”, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με την Beyonce ως παραγωγός ενός μεγάλου μέρους του album ”Lemonade” (2016).

Δ.Τ.

Vampire Weekend - This Life

Back To Top