skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Vanessa Paradis – Ces Mots Simples

Η Vanessa Paradis επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού“Ces mots simples”

Καλλιτέχνης: Vanessa Paradis

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Wrasse Records

Από το LP“Les Sources”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 16 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ενώ οι fans της Vanessa Paradis περιμένουν με ανυπομονησία για την κυκλοφορία του νέου της album, η Γαλλίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε το πρώτο single του δίσκου για να σπάσει λίγο αυτή την αναμονή. Το τραγούδι έχει τίτλο “Ces Mots Simples” και κυκλοφόρησε στις 14 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα ακουστικό κατά βάση τραγούδι, επιφορτισμένο με τα συναισθήματα αγάπης που κατοικούν στην ψυχή της Paradis, κυρίως από τότε που γνώρισε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Samuel Benchétrit, τον άνθρωπο που έμελλε να γίνει ο νέος της σύζυγος.

Ο τελευταίος μάλιστα υπογράφει τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού, που προμηνύει τον ερχομό του επόμενου δίσκου της “Les Sources” που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου. Αυτό θα είναι το έβδομο studio album της καριέρας της, το οποίο ακολουθεί το “Love Songs” που κυκλοφόρησε πριν από πέντε χρόνια!

Η Vanessa γνώρισε τον Benchétrit το 2016 στα γυρίσματα της ταινίας “Dog” την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε ο ίδιος και η Paradis κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο σε μια μικρή πόλη πόλη της Γαλλίας, το Saint-Simeon.

Vanessa Paradis - Ces Mots Simples

Back To Top