skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Vanessa White – Running Wild

Μία R&B δημιουργία ήρθε για να την απολαύσουμε!

Τίτλος τραγουδιού: “Running Wild”

Καλλιτέχνης: Vanessa White

Μουσική / Στίχοι: –

Από το album: “Chapter Two”. 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 31 Μαρτίου 2017

Art-Cover:

Μπορεί να αποχώρησε από το pop girl-band The Saturdays, η Vanessa White όμως δεν το βάζει κάτω. Με τον χαρακτηρισμό ως άλλη Christina Aguilera σύμφωνα με τις πρώην συνεργάτιδές της, η White έχει βάλει ήδη μπροστά για το επερχόμενο και δεύτερο κατά σειρά EP της, με τίτλο “Chapter Two”. To “Chapter One” κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο (2016) σε ψηφιακή μορφή, όπως και το πολύ-αναμενόμενο sequel αυτού.

Στις 31 Μαρτίου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ολόκληρο το δεύτερο EP της R&B-pop τραγουδίστριας. Για την προώθηση του δίσκου του δίσκου κυκλοφόρησε το τραγούδι “Running Wild”, που όπως και τα υπόλοιπα τραγούδια δημιουργήθηκαν κάτω από την Salute The Sun Records. Το “Running Wild” αποτελεί το follow-up single του “Good Good”, που κυκλοφόρησε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σε παραγωγή, λοιπόν, του Long Liv The Plug, η Vanessa White με τα βαθιά φωνητικά της, ερμηνεύει σε R&B ύφος, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, το “Running Wild”. Εν αναμονή του ολοκληρωμένου πλέον EP, μπορείτε να πάρετε μία δεύτερη γεύση από το τι μας περιμένει, μέσα από τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Vanessa White - Running Wild

Back To Top