skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Vangelis – Nocturnal Promenade

Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου (Vangelis) επιστρέφει με την ολοκαίνουρια δημιουργία του “Nocturnal Promenade”!

Τίτλος τραγουδιού“Nocturnal Promenade”

Καλλιτέχνης: Vangelis

Εταιρεία: Decca Records

Από το LP: “Nocturne”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 25 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου (γνωστός στον υπόλοιπο πλανήτη ως Vangelis) πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο του album με τίτλο “Nocturne” μέσω της Decca Records στις 25 Ιανουαρίου 2019. Θα είναι ένα σύνολο από σόλο συνθέσεις σε πιάνο, εκ των οποίων 11 θα είναι νέες δημιουργίες ενώ οι υπόλοιπες θα είναι νέες εκδόσεις σε μερικά από τις πιο γνωστές του κινηματογραφικές δουλειές, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων από τα: “Chariots of Fire” και του “Love Theme” από το “Blade Runner”.

Στους fans προσφέρεται η ευκαιρία να ακούσουν τη νέα μουσική από το “Nocturne” πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, φωτογραφίζοντας το φεγγάρι. Οι φωτογραφίες μπορούν να μεταφορτωθούν σε έναν ειδικό, καινοτόμο νέο ιστότοπο, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία οπτικής αναγνώρισης για να ξεκλειδώσει κάθε νέο τραγούδι, σύμφωνα με το αντίστοιχο single cover και σεληνιακή φάση.

Το album διαθέτει πληθώρα νέων συνθέσεων πιάνου εμπνευσμένες από τη νύχτα και το μεγάλο πάθος του Βαγγέλη για το διάστημα. Ανάμεσα στα νέα τραγούδια θα βρείτε τα “Nocturnal Promenade”, το τραγούδι που θα ανοίγει το album και είναι το πρώτο του επίσημο single, καθώς και τα “Through The Night Mist”“Sweet Nostalgia” και “Lonesome”. Το “Nocturnal Promenade” κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες και είναι διαθέσιμο για ακρόαση παρακάτω.

Vangelis - Nocturnal Promenade

Back To Top