skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Τi.po.ta (Manu Chao & Klelia Renesi) – Peki Peki Song

To τρίτο τραγούδι του Ti.po.ta Project προσγειώθηκε στους δέκτες μας!

Τίτλος τραγουδιού: “Peki Peki Song”

Καλλιτέχνης: Ti.po.ta

Μουσική / Στίχοι: Toti Arimany, Manu Chao/ Manu Chao

Σκηνοθεσία: Video: Ti.po.ta: Manu Chao and Klelia Renesi

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 15 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

To Ti.po.ta πρόκειται για ένα αμφιλεγόμενο ντουέτο που αποτελείται από τον Manu Chao και την Ελληνίδα σύντροφό του και ηθοποιό Κλέλια Ρένεση. Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι το Ti.po.ta “Είναι κυριολεκτικά «τίποτα» αλλά και παράλληλα είναι τα πάντα. Είναι το μικρόβιο και η θεραπεία του. Είναι ένα ντουέτο… ήχοι, λέξεις, εικόνες και όνειρα. Είναι η Κλέλια και ο Manu χέρι-χέρι, πλάι-πλάι, χαμένοι μαζί στην απόλυτη ελευθερία.”

Όπως αποκαλύπτουν, αυτά τα δύο χρόνια ηχογράφησαν πολλά τραγούδια στα πλαίσια του homemade project Ti.po.ta, τα οποία θα μοιράζονται σιγά σιγά με το κοινό, με την επιθυμία κι αυτό να διασκεδάσει τόσο όσο και οι ίδιοι!

To “Peki Peki Song”, είναι το τρίτο τραγούδι που κυκλοφορεί το ντουέτο, μετά το “Moonlight Avenue” και το “Athina Vrazi (Η Αθήνα Βράζει)”, σε στίχους Κλέλιας και Manu. Στο “Athina Vrazi” ακούμε μάλιστα τον Manu να τραγουδάει στα ελληνικά μαζί με την Κλέλια! Το Peki Peki (Song) προσγειώθηκε στην γη κατευθείαν από τον πλανήτη Άρη. Είναι ένα μυστήριο, είναι ένα U.F.O. «Πρόκειται για μια απέραντη και ίσως παράλογη ιστορία», που κινείται μουσικά στους αγαπημένους ska και reggae ήχους του Manu Chao. Στο video clip πρωταγωνιστεί η Κλέλια, την οποία βλέπουμε να τραγουδά το Peki Peki Song με τον δικό της τρόπο, ανάμεσα σε πολύχρωμα, κινούμενα γραφικά.

Ti.po.ta - Peki Peki Song

Back To Top