skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Alex Kavvadias – Wonderland

O Alex Kavvadias επανέρχεται με ένα όμορφο τραγούδι και video clip στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Κωνσταντίνος Τζούμας και η Δωροθέα Μερκούρη.

Τίτλος τραγουδιού: “Wonderland”

Καλλιτέχνης: Alex Kavvadias

Μουσική / Στίχοι: Φαίδρα Γραμμένου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Γρηγορακάκης

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 3 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover (fanmade):

Με ένα νέο τραγούδι μας αποχαιρετά ο Alex Kavvadias πριν ταξιδέψει για τη Μαδαγασκάρη, όπου θα λάβει μέρος σε γνωστό reality επιβίωσης! Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Wonderland” και πρόκειται για μια όμορφη μπαλάντα τους στίχους και τη μουσική του οποίου υπογράφει η Φαίδρα Γραμμένου και τη μουσική παραγωγή οι Greggy K και Ren, του αγαπημένου συγκροτήματος των Echo Train.

Το τραγούδι έκανε πρεμιέρα μέσα από το επίσημο video clip του που σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Γρηγορακάκης, στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Κωνσταντίνος Τζούμας και η Δωροθέα Μερκούρη. “Το «Wonderland» σαν έννοια μέσα στο τραγούδι, συμβολίζει το δώρο που κρύβει ο ανεκπλήρωτος ερωτάς”, περιγράφει επιτυχώς το tlife.gr, “Την μετουσίωση και την επανασύνδεση με την αποσχισμένη ρομαντική αθωότητα της παιδικής πλευράς κάθε ψυχής. Είναι ο αυθεντικός ρομαντισμός που συχνά ο σύγχρονος άνθρωπος αποποιείται προκειμένου να ενταχθεί σε μια ωμή, κυνική πραγματικότητα”.

Με αυτή την ιδέα σαν πυξίδα, δημιουργήθηκε αυτό το τραγούδι που σίγουρα θα “χαϊδέψει” τις πιο ευαίσθητες χορδές κάθε ακροατή, υπενθυμίζοντας του να ψάξει μέσα του για το παιδί που ακόμα ζει εκεί, να του απλώσει το χέρι και μαζί να πορευτούν για μια άλλη χώρα… τη χώρα των “θαυμάτων”!

Alex Kavvadias - Wonderland

Back To Top