skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Black Eyed Peas – Get It

Επανέρχονται οι Black Eyed Peas;

Τίτλος τραγουδιού“Get It”

Καλλιτέχνης: Black Eyed Peas

Μουσική / Στίχοι: ​apl.de.ap, ​will.i.am

Σκηνοθεσία: Ben Mor

Εταιρεία: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 9 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Στις 4 Ιουλίου, οι Black Eyed Peas ‘έβαλαν φωτιά’ στα μέσα ενημέρωσης με αναρτήσεις τους που περιελάμβαναν την Fergie στο crew τους. Ο λόγος ήταν ο εορτασμός της ημέρας και για του λόγου του αληθές καμία άλλη νύξη δεν έγινε περί ολικής επανένωσης του συγκροτήματος, ωστόσο οι πιστοί θαυμαστές τους πάντοτε θα έχουν αυτή την κρυφή ελπίδα. Μερικές ημέρες μετά, οι Black Eyed Peas έφεραν στη δημοσιότητα ένα νέο τους τραγούδι, με τίτλο “Get It”. Χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την ένταξή του σε κάποιο επερχόμενο album, το “Get It” δεν θυμίζει τις προηγούμενες «ανεβαστικές» δουλειές τους.

Αντί αυτού, το τραγούδι αποτελεί μία μονότονη θα λέγαμε δημιουργία σε mid-tempo ρυθμό, βασικό χαρακτηριστικό της οποίας είναι τα synths και ο hip hop τόνος του. Το “Get It” αποτελεί ακόμα ένα ανεξάρτητο digital single του συγκροτήματος και follow-up του Ring The Alarm pt.1, pt.2, pt.3 που κυκλοφόρησαν στις 18 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε.

Το video clip του τραγουδιού το οποίο σκηνοθέτησε ο Ben Mor, απεικονίζει την αστυνομική βία και υπογραμμίζει πόσο σημαντικό είναι για τον πολιτισμό μας να γνωρίζει την πραγματικότητα του πως είναι η ζωή στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο. Το clip του “Get It” στο τέλος του περιλαμβάνει μια πρόσκληση για δράση με τους ακόλουθους εθνικούς οργανισμούς: Hip Hop Caucus σε συνεργασία με την Black Alliance for Just Immigration, #SchoolsNotPrisons, The Gathering for Justice, United Dream και Revolve Impact.

The Black Eyed Peas – Get It

Back To Top