skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Chano! – Naistumichiu

Ανανεωμένος ο Chano! μας συστήνει το δεύτερο solo single του!

Τίτλος τραγουδιού“Naistumichiu”

Καλλιτέχνης: Chano!

Μουσική / Στίχοι: Chano, Diego Lichtenstein, Coti Sorokin

Σκηνοθεσία: Juan Chappa

Από το album: T.B.A.

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : –

Art-Cover:

Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος Tan Bionics, στο οποίο ήταν μέλος, ο Chano! ξεκίνησε να χαράζει την δική του προσωπική πορεία στη μουσική βιομηχανία. Ο pop τραγουδιστής, Chano Moreno Charpentier, έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο του single ως solo καλλιτέχνης και δεν είναι άλλο από το “Carnavalintro”. Το εν λόγω single κατέληξε να είναι ένα hit single για την Αργεντινή, ενώ τα ραδιόφωνα και το κοινό το εκτίμησαν δεόντως.

Έχοντας, λοιπόν, αφήσει το προσωπικό του μουσικό στίγμα, ο Chano! συνεχίζει δέκα μήνες μετά την πρώτη solo κυκλοφορία, με νέα δημιουργία. Ο λόγος γίνεται σε ακόμα ένα hit single, υπό τον τίτλο “Naistumichiu”. Το εύθυμο, pop, με latin στοιχεία τραγούδι κατέκτησε από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του την κορυφή των i-Tunes ξεπερνώντας το hit single “Despacito” του Luis Fonsi.

Για το “Naistumichiu” ο τραγουδιστής έχει αναφέρει πως πρόκειται για ένα λογοπαίγνιο μεταξύ του αγγλικού “Nice to Meet You” και του παλιού οικισμού των Ίνκας, Machu Picchu. Το τραγούδι μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να κατακλύσει ραδιόφωνα και ψηφιακά μέσα, ενώ στις 22 Ιουνίου κυκλοφόρησε το video clip του. Καλοκαιρινό, χρωματιστό και με στοιχεία που σαφώς παραπέμπουν στη Λατινική Αμερική είναι όλα όσα συμπληρώνουν την εικόνα του “Naistumichiu”.

Η σκηνοθεσία του video clip ανήκει στον Juan Chappa, ενώ μαζί με τον Chano!, στο video clip πρωταγωνιστεί και η μαγευτική Nicole Luis (μοντέλο). Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα εκπληκτικά τοπία της πόλης Purmamarca, στο Jujuy της Αργεντινής.

Chano! - Naistumichiu

Back To Top