skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Dizzee Rascal – Wot U Gonna Do?

O δημοφιλής rapper κυκλοφόρησε το δεύτερο single του επερχόμενου, καινούριου album του που θα έχει το όνομα “Raskit”.

Τίτλος τραγουδιού: “Wot U Gonna Do?”

Καλλιτέχνης: Dizzee Rascal

Μουσική / Στίχοι: Dizzee Rascal

Σκηνοθεσία: –

Από το album: “Raskit”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 21 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

O Dizzee Rascal, Βρετανός rapper και παραγωγός, κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι και video clip, με τον τίτλο “Wot U Gonna Do?”. Πρόκειται για το δεύτερο single του επερχόμενου, έκτου κατά σειρά album του Dizzee, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου από την Dirtee Stank/Island. To πιο πρόσφατο μέχρι τώρα album του τραγουδιστή ήταν το “Τhe Fifth”, που κυκλοφόρησε το 2013 και περιλάμβανε συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως είναι ο Robbie Williams, η Jessie J, o will.i.am και ο Sean Kingston. Επιπλέον, το προηγούμενο καλοκαίρι απολαύσαμε την συνεργασία του rapper με τον Calvin Harris, για το τραγούδι “Hype”.

To καινούριο αυτό album θα έχει το όνομα “Raskit”, και ο Dizzee ανακοίνωσε την κυκλοφορία του στις αρχές του Ιουνίου, με την υπόσχεση ότι θα είναι ένα «δυνατό, βασισμένο στη rap album», ενώ την ίδια στιγμή, μοιράστηκε και το πρώτο single του, με τίτλο “Space”. Aκόμη, ανακοίνωσε και μια περιοδεία για το μήνα του Οκτωβρίου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το “Wot U Gonna Do?” γράφτηκε από τον Dizzee Rascal, ενώ η παραγωγή του έγινε από τον Valentino Khan. Έχει ένα σταθερό beat, το οποίο απομακρύνεται από την dance μουσική που έφτιαχνε τον τελευταίο καιρό ο rapper και μας επιστρέφει στους hip-hop ήχους, για τους οποίους έγινε αρχικά γνωστός. Το video clip που συνοδεύει την κυκλοφορία του τραγουδιού, περιέχει «πειραγμένα» γραφικά που αλλοιώνουν την εικόνα του rapper, καθώς ερμηνεύει το τραγούδι σε ένα κοκκινόμαυρο background.

Dizzee Rascal – Wot U Gonna Do?

Back To Top