skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Fall Out Boy – Young and Menace

Fall Out Boys are BACK!

Τίτλος τραγουδιού: “Young and Menace

Καλλιτέχνης: Fall Out Boy

Μουσική / Στίχοι: Patrick Stump/Joe Trohman/Pete Wentz/Andy Hurley

Σκηνοθεσία: SCANTRON/Mel Soria

Από το album: “M A N I A”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η επιστροφή της rock Αμερικάνικης μπάντας Fall Out Boy είναι γεγονός! Το συγκρότημα, που αποτελείται από τους Patrick Stump, Joe Trohman, Pete Wentz και Andy Hurley, μετά από το τελευταίο του albumAmerican Beauty/American Psycho”, επιστρέφουν με νέα μουσική.

Το ολοκαίνουριο single τους είναι το “Young and Menace”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 27 Απριλίου από την Island Records. Το comeback τραγούδι τους είναι το lead single του έβδομου – κατά σειρά – δίσκου τους “M A N I A”. Το νέο τους album αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις 15 Σεπτεμβρίου και θα συμπεριλαμβάνει 12 φρέσκα τραγούδια.

Το “Young and Menace” είναι ένα pop – rock τραγούδι, το οποίο περιέχει αρκετά electro και dubstep στοιχεία. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι δημιούργημα συνεργασίας των τεσσάρων μελών του συγκροτήματος. Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του single, το video clip έκανε πρεμιέρα στο επίσημο VEVO λογαριασμό του συγκροτήματος. Τη σκηνοθεσία της οπτικοποίησης ανέλαβαν οι SCANTRON και Mel Soria.

Ένα από τα μέλη των Fall Out Boy, και συγκεκριμένα ο Pete Wentz, δήλωσε για το comeback τους: “ Το απαλό τράβηγμα της παλίρροιας που κυλά ξανά και ξανά και από τη φύση της ίδιας του της ουσίας γίνεται μια άφθαρτη βούληση- σκίζοντας της άμμο- διαβρώνοντας ότι υπήρχε πιο πριν- χωρίς δισταγμό… ένα τέρας μεταμόρφωσης- που γίνεται η τρέλα και η αλλοφροσύνη ενός πραγματικά αλεξίσφαιρου κύματος. Δεν είμαι εδώ μόνο για τη δική σου την αγάπη. Είμαι εδώ για όλη την αγάπη. Μια υπερβολική δόση ντοπαμίνης- αυτή τη στιγμή ζούμε μέσα στη ‘M A N I A’. Σε μια παλίρροια που ποτέ δεν κοιμάται, ποτέ δεν κουνά τα βλέφαρά της, που υπάρχει για πάντα μέσα στo φως του ήλιου.

Fall Out Boy - Young And Menace

Back To Top