skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Fergie feat. Rick Ross – Hungry

Ένα ακόμα νέο τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε παράλληλα με την οπτικοποίησή του!

Τίτλος τραγουδιού«Hungry»

Καλλιτέχνης: Fergie feat. Rick Ross

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: BrunoIlogti

Από το album: «Double Dutchess»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 22 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ύστερα από τη δυναμική συνεργασία της Fergie με την Nicki Minaj για το τραγούδι «You Already Know», η τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με τον Αμερικανό rapper και επιχειρηματία Rick Ross στο ολοκαίνουριο τραγούδι και video clip της με τίτλο «Hungry».
Στο ασπρόμαυρο clip του τραγουδιού συμμετέχουν η Fergie, αλλά και ο Rick Ross, σε ένα video που κινείται σε γρήγορο ρυθμό, με την τραγουδίστρια άκρως προκλητική και sexy, υποστηρίζοντας τον τίτλο της “Ferrari Fergie”, όπως λέει και το τραγούδι.

Τα παραπάνω νέα τραγούδια της καλλιτέχνιδας αναμένεται να περιληφθούν στο αναμενόμενο ολοκαίνουριο album της «Double Dutchess», που αποτελεί συνέχεια του album «The Dutchess» -το ντεμπούτο album της καλλιτέχνιδας από τότε που αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα. Το «Double Dutchess», αν και δυστυχώς πριν λίγο καιρό διέρρευσε στο διαδίκτυο, δεν πτόησε την καλλιτέχνιδα, η οποία επιβεβαίωσε αντ’ αυτού το ολοκληρωμένο tracklist του δίσκου, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του που θα είναι στις 22 Σεπτέμβρη από τη Dutchess Music & BMG Rights Management. Την έκπληξη έκανε φυσικά η δήλωσή της πως το νέο της album αναμένεται να είναι visual album, με κάθε τραγούδι να συνοδεύεται από ένα video clip.

Θα περιλαμβάνει τραγούδια της Fergie από το παρελθόν, όπως το «Life Goes On» και «M.I.L.F.$», δυνατές συνεργασίες, ενώ συμμετέχει και ο γιος της Axl στο τραγούδι «Enchanté (Carine)» και ο Αμερικανός hip hop καλλιτέχνης YG στο «L.A.LOVE (lala)».

Fergie feat. Rick Ross – Hungry

Back To Top