skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Florence + The Machine – Big God

Οι Florence + The Machine παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι “Big God” μέσα από ένα εντυπωσιακό video clip!

Τίτλος τραγουδιού“Big God”

Καλλιτέχνης: Florence + The Machine

Μουσική / Στίχοι: Florence Welch, Jamie xx

Σκηνοθεσία: Autumn de Wilde

Εταιρεία: Virgin EMI

Από το LP: “High As Hope”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

H Florence Welch με τη μπάντα της επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που σίγουρα θα “αναζωπυρώσει” το ενδιαφέρον του κοινού για τη μουσική των Florence + the Machine. O τίτλος του είναι “Big God” και ακολουθεί τις κυκλοφορίες των τραγουδιών “Sky Full of Song” και “Hunger”, που προμηνύουν το τέταρτο studio album του συγκροτήματος με τίτλο “High as Hope”, που αναμένεται στα τέλη του μήνα!

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή της ίδιας της Welch σε συνεργασία με τον Jamie xx, της indie-pop μπάντας των The xx. Όπως δήλωσε η Welch σε πρόσφατη συνέντευξή της, το τραγούδι “αναφέρεται προφανώς, σε μια δυσαναπλήρωτη τρύπα στην ψυχή, αλλά κυρίως σε κάποιον που δεν απαντά στα μηνύματα μου”. Στα credits του τραγουδιού εμφανίζεται και το όνομα του διάσημου σαξοφωνίστα Kamasi Washington, ο οποίος ανέλαβε την ενορχήστρωση των πνευστών στο τραγούδι ενώ είναι ο άνθρωπος πίσω από τα solo -σαφώς- του σαξοφώνου!

Το τραγούδι συνοδεύεται κι από ένα εντυπωσιακό video clip που σκηνοθέτησε η Αμερικανίδα Autumn de Wilde και χορογράφησε η Akram Khan μαζί με την Florence Welch.

Florence + The Machine - Big God

Back To Top