skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Foo Fighters – Run

Ένα αντιπροσωπευτικό Foo Fighters’ τραγούδι σε ένα άκρως απολαυστικό ροκ video clip- έκπληξη!

Τίτλος τραγουδιού: «Run»

Καλλιτέχνης: Foo Fighters

Μουσική / Στίχοι: –

Σκηνοθεσία: Dave Grohl

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 1 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Οι Foo Fighters έχουν επισήμως επιστρέψει! Σήμερα, κυκλοφόρησαν το πρώτο καινούριο τους τραγούδι με τίτλο “Run”, μαζί με το απρόσμενο, rock video clip του. Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι του συγκροτήματος, μετά το EP “Saint Cecilia” του 2015, το video clip του οποίου σκηνοθετεί ο ιδρυτής των Foo Fighters και ντράμερ των Nirvana, Dave Grohl.

Το “Run”, πρόκειται για ένα τραγούδι , το οποίο θα ικανοποιήσει κάθε fan της μουσικής των Foo Fighters! Ξεκινά με μια αρκετά απαλή κιθάρα, η οποία όμως δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ! Αντιθέτως, θα κοπεί απότομα και θα αντικατασταθεί από μια «άγρια» κιθάρα και από μια αλληλουχία drums σε ένα πιο hard rock, metal ύφος.

Το video clip του “Run”, ακολουθεί πιστά το τραγούδι, με έναν απρόσμενο και χιουμοριστικό τρόπο, αφού τοποθετείται σε έναν οίκο ευγηρίας! Τα μέλη του συγκροτήματος μεταμφιέζονται σε ηλικιωμένους, ενώ η ηθοποιός Missi Pyle κάνει μια guest εμφάνιση σε έναν, οικείο μάλλον ρόλο, αυτόν της κακιάς νοσοκόμας. To clip ξεκινάει με την Missi να προσφέρει, με έναν άκομψο τρόπο, βραδινό γεύμα μαζί με φάρμακα σε έναν κακόκεφο ηλικιωμένο (Grohl). Την ίδια ώρα τα υπόλοιπα “ηλικιωμένα” μέλη των Foo παίζουν την εισαγωγή του “Run” στον εκκλησιαστικό χώρο του οίκου: “Wake up, run for your life with me!”.

Όταν φτάνουν στο hardcore μέρος του τραγουδιού, ο Grohl «ξυπνά» και σκαρφαλώνει σε έναν κοντινό βωμό, από όπου πηδά πάνω στους νοσοκόμους, ξεκινώντας μίαν εξέγερση σε ολόκληρο το γηροκομείο. Η τρέλα και το headbanging των ηλικιωμένων εξαπλώνεται και εκτός του οίκου ευγηρίας, όπου “την πέφτουν” σε ένα αυτοκίνητο νεαρών, και καταλήγει σε ένα απολαυστικό χορευτικό σε ομιχλώδες background, που έχει κάτι από το“Thriller” του Michael Jackson. Μέχρι το τέλος τους, τραγούδι και video clip σε συνεπαίρνουν! 

Οι Foo Fighters δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει κάποιο επερχόμενο νέο album.

Foo Fighters - Run

Back To Top