skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Frankie Rose – Red Museum

Ένα δεύτερο τραγούδι από το επερχόμενο album της “Cage Tropical”, το video clip του οποίου διαθέτει sci-fi επιρροές.

Τίτλος τραγουδιού: “Red Museum”

Καλλιτέχνης: Frankie Rose

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Geneva Jacuzzi

Από το album: “Cage Tropical” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 11 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα μουσικός και στιχουργός, Frankie Rose, κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι και video clip με τίτλο “Red Museum”. Πρόκειται για το δεύτερο τραγούδι που μοιράζεται η Rose από το επερχόμενο, καινούριο album της “Cage Tropical”, την κυκλοφορία του οποίου ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούνιο, μαζί με την κυκλοφορία του lead single του album, με τίτλο “Trouble”. To “Cage Tropical” είναι το τέταρτο, solo album της καλλιτέχνιδας – η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος στα συγκροτήματα Crystal Stilts, Dum Dum Girls, Vivian Girls και Beverly- ενώ αποτελεί την πρώτη της κυκλοφορία από το 2013 και το album “Herein Wild”. To καινούριο αυτό album, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου από την Slumberland Records/Grey Market.

To ολοκαίνουριο “Red Museum”, πρόκειται για ένα ονειρικό τραγούδι, που ωστόσο δημιουργεί μια αναστάτωση στον ακροατή, αφού η Rose μας επιβεβαιώνει με τους στίχους του, πως τίποτα δεν είναι αληθινό και τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα. Σύμφωνα με την ίδια: «Το “Red Museum”, είναι ένα ερωτικό τραγούδι. Είναι ένα πορτρέτο αυτού του είδους των φοβισμένων σκέψεων, που μπορεί να περάσουν από το μυαλό ενός ανθρώπου, όταν υπάρχει το ενδεχόμενο να νοιάζεται για κάποιο πρόσωπο».

Το video clip του “Red Museum” σκηνοθετεί η μουσικός και performerGeneva Jacuzzi, η οποία συμπρωταγωνιστεί και στο video. Εξελίσσεται μέσα σε μια γκαλερί, κάτω από ζεστά χρώματα και φωτισμούς, στην οποία συναντάμε μυστηριώδεις φιγούρες, υφασμάτινα εκθέματα και monitors. Το video clip διαθέτει sci-fi επιρροές– όπως και το επερχόμενο album, “Cage Tropical”– κάτι που δεν είναι τυχαίο, αφού η Frankie έχει δηλώσει την αγάπη της για τις sci-fi ταινίες της δεκαετίας του ’80.

Frankie Rose – Red Museum

Back To Top