skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | George Ezra – Don’t Matter Now

O ταλαντούχος George Ezra επιστρέφει με το ξέγνοιαστο single “Don’t Matter Now” από το επερχόμενο δεύτερο album του!

Τίτλος τραγουδιού: “Don’t Matter Now”

Καλλιτέχνης: George Ezra

Μουσική / Στίχοι: -/ Joel Pott & George Ezra

Σκηνοθεσία: Marc Oller

Από το album: T.B.A

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A

Art-Cover:

O George Ezra είναι ένας νεαρός και πολλά υποσχόμενος, Βρετανός μουσικός και τραγουδιστής, με έναν ιδιαίτερο ήχο που κινείται ανάμεσα σε folk rock, roots rock και blues. To ντεμπούτο album του με τίτλο “Wanted on Voyage”, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2014, γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αφού έφτασε το νούμερο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ μπήκε στα top 10 άλλων επτά χωρών. Το album αυτό συμπεριελάμβανε τα μελωδικά και πολυπαιγμένα «ραδιοφωνικά» hit “Budapest” και “Βlame It On Me”, τα οποία δεν μπορεί παρά να έχουν φτάσει στα αυτιά σας!

Στα μέσα του Ιουνίου ο ταλαντούχος 23χρονος μουσικός μοιράστηκε το ολοκαίνουριο τραγούδι “Don’t Matter Now”, μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο, δεύτερο, follow-up album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2017. «Βασικά, έγραψα το “Don’t Matter Now” για να μου θυμίζει πως είναι καλό καμιά φορά να θέλεις να κάνεις ένα βήμα πίσω σε ορισμένες περιπτώσεις», εξηγεί ο George Ezra σε δηλώσεις του για το single αυτό. «Είναι ένα από τα πρώτα καινούρια τραγούδια που έγραψα μετά το “Wanted On Voyage”, το καλοκαίρι του 2015. Αυτό που αισθανόμουν εκείνη την εποχή, θα μπορούσε να φανεί μάταιο εκείνη την στιγμή, αλλά το τραγούδι απέκτησε όλο και μεγαλύτερη σημασία για μένα, καθώς ο χρόνος έχει περάσει. Συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν μόνο εγώ που υπέφερα από άγχος, ότι δεν ήμουν μόνο εγώ που αισθανόμουν κάποιες φορές αναστατωμένος και ότι δεν είναι κακό να μην καταλαβαίνεις πάντα όσα συμβαίνουν στον κόσμο που μας περικλείει.»

Πρόκειται για ένα τραγούδι με παιχνιδιάρικο ρυθμό, όπου η ανέμελη φωνή του Ezra μας προτρέπει να μην δίνουμε τελικά τόση σημασία σε όσα (μας) συμβαίνουν. Μια μέρα μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού ο καλλιτέχνης μοιράστηκε και το video clip του “Don’t Matter Now”. Στο clip που σκηνοθετεί ο Marc Oller, παρακολουθούμε τον Ezra να οδηγεί ανέμελος ένα αυτοκίνητο, με μόνη παρέα του ένα σκύλο, ενώ παρεμβάλλονται καλοκαιρινά στιγμιότυπα μιας ξέγνοιαστης παρέας φίλων που απ’ ότι φαίνεται ξέρουν να περνούν καλά!

George Ezra - Don't Matter Now

Back To Top