skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Gordi – On My Side

Η Gordi κυκλοφόρησε το νέο της single, χαρίζοντας ένα δυναμικό video clip.

Τίτλος τραγουδιού: “On My Side

Καλλιτέχνης: Gordi

Μουσική / Στίχοι: Sophie Payten/ Tim Anderson

Σκηνοθεσία: –

Από το album: “Reservoir” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 25 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Η ανερχόμενη και αρκετά ταλαντούχα μουσικός Αυστραλιανής καταγωγής Sophie Payten, γνωστή με το stage name Gordi, πριν από λίγες εβδομάδες συστήθηκε με το video “Heaven I Know”, για να προϋπαντήσει τον επερχόμενο δίσκο της. “Reservoir” είναι ο τίτλος του ντεμπούτο album, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου από την δισκογραφική εταιρία Jagjaguwar.

Η 24χρονη τραγουδοποιός, εν αναμονή του καινούριου μουσικού της project, παρουσιάζει το νέο της single “On My Side”. Τους στίχους υπογράφει η Gordi ενώ την παραγωγή του τραγουδιού έφεραν εις πέρας ο Tim Anderson παρέα με την ίδια την τραγουδίστρια. Η Sophie Payten, όπως είναι και το αληθινό της ονοματεπώνυμο, δήλωσε ότι το “On My Side” αδυνατεί να εκφραστεί και να χρειαστεί κάποιος έναν άλλον άνθρωπο, αλλά μεταφέρονται αυτά τα λόγια σιωπηλά.

Η οπτικοποίηση του τελευταίου single της Gordi έκανε πρεμιέρα ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του τραγουδιού. Το video clip γυρίστηκε στο Salton Sea στην Καλιφορνέζικη έρημο, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας της στις ΗΠΑ τον προηγούμενο μήνα. Το εν λόγω clip είναι μία συνέχεια του προηγούμενού της “Heaven I Know”. Η Gordi, μέσω του clip, όχι μόνο θέλει να αποδώσει όσο καλύτερα μπορεί το νόημα του τραγουδιού, αλλά προσπαθεί να δώσει μία γενική εικόνα του επερχόμενου δίσκου της.

Gordi - On My Side

Back To Top