skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Hurts – Beautiful Ones

Όλοι είμαστε “όμορφοι”.

Τίτλος τραγουδιού: “Beautiful Ones

Καλλιτέχνης: Hurts

Μουσική / Στίχοι: Adam Anderson/Theo Hutchcraft/David Sneddon

Σκηνοθεσία: Tim Mattia

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Το αγαπημένο σε όλους duo από το Ηνωμένο Βασίλειο Hurts κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια το τρίτο album του, με τίτλο “Surrender”. Το Βρετανικό δίδυμο της synthpop μουσικής σκηνής, το οποίο αποτελείται από τους Adam Anderson και Theo Hutchcraft, είναι έτοιμο να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα.

Το νέο single των Hurts είναι το “Beautiful Ones” και κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου από τη Sony Music Entertainment. Το καινούριο τους τραγούδι προϋπαντεί την επόμενη δισκογραφική τους δουλειά, η οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμη σύντομα.

Το “Beautiful Ones” περιγράφεται από το συγκρότημα ως η “γιορτή της ατομικότητας” και οι Hurts εμμένουν στους Euro-synthpop ήχους προσθέτοντας κάποια στοιχεία της κλασικής rock μουσικής. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι από τους Hurts σε συνεργασία με τον David Sneddon.

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του τραγουδιού, το επίσημο video clip έκανε πρεμιέρα στον VEVO λογαριασμό των Hurts. Το concept του video, που σκηνοθετήθηκε από τον Tim Mattia, είναι σε back forward. Η ιστορία πραγματεύεται τον ξυλοδαρμό ενός ομοφυλόφιλου – drag queen από μία συμμορία αντρών, η οποία δεν δέχεται τη διαφορετικότητα.

Το “Beautiful Ones” είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές (Apple Music, Spotify κ.ά).

Hurts - Beautiful Ones

Back To Top