skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | J Balvin – Ambiente

Ο J Balvin φέρνει το καλοκαίρι με το νέο τραγούδι και video clip, “Ambiente”!

Τίτλος τραγουδιού“Ambiente”

Καλλιτέχνης: J. Balvin

Μουσική / Στίχοι: Sky Rompiendo El Bajo, J Balvin

Σκηνοθεσία: Daniel Duran

Από το LP: “Vibras”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 25 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Το είχε ανακοινώσει εδώ και λίγες μέρες και είναι τώρα το έχουμε ενώπιόν μας και μάλιστα οπτικοποιημένο. Το “Ambiente” είναι το νέο single από τον J Balvin και παρόλο που δεν έχει ένα πραγματικά πιασάρικο ρεφρέν για να θεωρηθεί ότι ένα ξεκάθαρο φαβορί για τα καλοκαιρινά playlists, αυτό που είναι σαφές είναι ότι θα ακουστεί αρκετά και τους επόμενους μήνες κι αυτό γιατί ο ίδιος είναι η ανερχόμενη δύναμη της παγκόσμιας δισκογραφίας που ερμηνεύει αποκλειστικά στην γλώσσα του, τα ισπανικά.

Ο Κολομβιανός τραγουδιστής μας φέρνει τον ήλιο, τη θάλασσα και μια γενικότερη ατμόσφαιρα διακοπών που σαφώς σε αυτές τις περιπτώσεις η μουσική, οι φίλοι και η διασκέδαση είναι οι πρωταγωνιστές. Το αίσθημα αυτό πρόκειται να ενταθεί από τον J Balvin, καθώς το “Ambiente” μεταφέρει και την ανακοίνωση μιας ακόμα ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς που θα έχει τίτλο “Vibras” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου, περιλαμβάνοντας και πολλές συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως: Anitta, Willy William, Zion & Lennox, Rosalía, Wisin & Yandel κ.α.

Ω, εκτός από όλα τα παραπάνω το καλοκαιρινό αίσθημα φέρνει και τον έρωτα, όπως συμβαίνει και στον ίδιο τον Balvin στο video clip του τραγουδιού που σκηνοθέτησε ο Daniel Duran. Πρόκειται για μια σαφή καταγγελία στην αμφιφυλοφιλία, καθώς ο Balvin ερωτεύεται ένα κορίτσι που είναι διχασμένο ανάμεσα στον τραγουδιστή και μια άλλη κοπέλα. Ποιος/-α θα είναι τελικά ο/η τυχερός/-ή;

J. Balvin – Ambiente

Back To Top