skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Lana Del Rey – Mariners Apartment Complex

H Lana Del Rey κυκλοφορεί το νέο της single “Mariners Apartment Complex”, μαζί με το συνοδευτικό του video clip!

Τίτλος τραγουδιού“Mariners Apartment Complex”

Καλλιτέχνης: Lana Del Rey

Μουσική / Στίχοι: Jack Antonoff, Lana Del Rey

Σκηνοθεσία: Caroline H. “Chuck” Grant

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το “Mariners Apartment Complex” είναι το τελευταίο single της Lana Del Rey, που προμηνύει το επερχόμενο, έκτο κατά σειρά, studio album της. Αυτό είναι το πρώτο από τα δύο τραγούδια, μαζί με το ακόμα ακυκλοφόρητο “Venice Bitch”, που θα κυκλοφορήσουν ως μίνι-EP μέσα στο μήνα που διανύουμε. Το “Mariners Apartment Complex” παρουσιάστηκε στο BBC Radio 1 στις 12 Σεπτεμβρίου. Το τραγούδι σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η Lana συνεργάζεται με τον παραγωγό Jack Antonoff (πρώην μέλος των fun.).

Η Lana στο παρελθόν έχει μιλήσει για μια αλλαγή που μπορεί να έρθει στη ζωή της και τις αποφάσεις που έλαβε για να φτάσει στην ευτυχία. Στους στίχους του τραγουδιού, αναφέρεται στο συναίσθημα του να είναι κανείς οδηγός για ένα άλλο άτομο, καθώς και στο πως μπορεί να «χαθεί» κάποιος στη θάλασσα, αυτό που ανέφερε προηγουμένως ως “τόπο διαφυγής” (“escaping place”), κλείνοντας έτσι τον τελευταίο δίσκο της “Lust for Life” του 2017. Η ίδια δήλωσε σχετικά με το τραγούδι αυτό: “Το τραγούδι αναφέρεται σε κάποια βόλτα που πήγα αργά τη νύχτα με έναν τύπο, όταν σταματήσαμε μπροστά από το διαμέρισμα ενός φίλου του και τότε έβαλε το χέρι του γύρω από τον ώμο μου και μου είπε «νομίζω ότι είμαστε μαζί γιατί μοιάζουμε, σαν να είμαστε και οι δύο πραγματικά μπερδεμένοι» και νόμιζα ότι ήταν το πιο θλιβερό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ.

Του απάντησα, «Δεν είμαι λυπημένη, δεν ήξερα ότι αυτό νόμιζες και πως είσαι μαζί μου σε αυτό το επίπεδο, πραγματικά είμαι πολύ καλά». Ήταν πολύ αναστατωμένος, τότε έγραψα το τραγούδι. Σκέφτηκα πως έπρεπε να το κάνω αυτό πολλές φορές, όπου ξέρετε, έπρεπε να δώσω ένα βήμα σε αυτό το ρόλο όπου έδειχνα τον δρόμο και ήμουν το πιο ισχυρό φως. Σκέφτηκα πως αν το κυκλοφορούσα εκεί έξω, θα ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που κυκλοφόρησα απλά για να δώσω κάτι από τον εαυτό μου, αλλά είναι cool να μπορέσω να το μοιραστώ και με τους ανθρώπους”.

Το τραγούδι καταφτάνει συνοδευόμενο από το επίσημο video clip του που είναι γυρισμένο με ασπρόμαυρα και ρετρό φίλτρα, απεικονίζοντας την δημοφιλή τραγουδίστρια σε προσωπικές, ανέμελες στιγμές της, τις οποίες συνέλαβε με το φακό της η αδερφή της Chuck Grant.

Lana Del Rey - Mariners Apartment Complex

Back To Top