skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Muse – Something Human

Οι Muse μας πάνε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι με το video clip για το νέο τους τραγούδι, “Something Human”.

Τίτλος τραγουδιού“Something Human”

Καλλιτέχνης: Muse

Μουσική / Στίχοι: Matthew Bellamy

Σκηνοθεσία: Lance Drake

Εταιρεία: Warner Music UK

Από το LP: “Simulation Theory”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: Νοέμβριος 2018

Art-Cover:

Το “Somenthing Human” βρίσκει τους Muse να πειραματίζονται μουσικά και να μπερδεύουν το rock prog rock ύφος τους με εκρήξεις folk. Πάνω από τους ήχους μιας ακουστικής κιθάρας και του σκωτσέζικου τύμπανου – οι οποίοι είναι “λερωμένοι” με ηλεκτρονικά εφέ και με τα φωνητικά του τραγουδιστή τους, Matt Bellamy.

Ο τακτικός συνεργάτης των Muse, Lance Drake, σκηνοθέτησε το video clip για το “Something Human”, στο οποίο ο Bellamy παρακολουθεί μια κασέτα VHS σε ένα μηχάνημα εικονικής πραγματικότητας, και στη συνέχεια ανεβαίνει στο φουτουριστικό, αθλητικό αυτοκίνητο του και αρχίζει να επιταχύνει μέσα στους δρόμους της έρημου. Τελικά, ο μουσικός προσελκύει την προσοχή αστυνομικών -δυο ρόλους που παίζουν τα μέλη του συγκροτήματος Dominic Howard και Chris Wolstenholme– που αρχίζουν να τον κυνηγούν. Ο Bellamy διαφεύγει αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα και μεταφέρεται σε έναν εγκαταλελειμμένο πλανήτη όπου το μόνο πράγμα που έχει απομείνει είναι ένα κατάστημα ενοικίασης βίντεο. Αφού επιστρέφει την κασέτα του, εμφανίζεται μια πανσέληνος, μετατρέποντας τον Bellamy σε λυκάνθρωπο -εγκαίρως για να αντιμετωπίσει τους μπάτσους, που εμφανίζονται μέσω ενός τηλεφωνικού θαλάμου.

“Η ζωή στο δρόμο μπορεί να αναδείξει από μέσα σας ένα θηρίο, αυτό το τραγούδι και το βίντεο είναι για την εξημέρωση αυτού του θηρίου, που επιθυμεί να επιστρέψει στην ανθρώπινη μορφή του», είπε ο Bellamy. “Επιπλέον, ο Teen Wolf είναι cool”.

Το “Something Human” σηματοδοτεί το τρίτο single των Muse που κυκλοφόρησε τους τελευταίους μήνες, ακολουθώντας το “Dig Down” και το “Thought Contagion”. Και τα τρία αυτά τραγούδια θα συμπεριλαμβάνονται στο αναμενόμενο studio album τους με τίτλο “Simulation Theory” που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο και θα ακολουθεί το “Drones” του 2015.

Muse - Something Human

Back To Top