skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Muse – Thought Contagion

Οι Muse αποκαλύπτουν το ολοκαίνουριο τραγούδι τους!

Τίτλος τραγουδιού: “Thought Contagion”

Καλλιτέχνης: MUSE

Μουσική / Στίχοι: Matt Bellamy

Σκηνοθεσία: Lance Drake

Από το album: T.B.A 

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 15 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Πριν από λίγες ημέρες, οι Muse κυκλοφόρησαν μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τους, μια εικόνα με τον μπασίστα τους Chris Wolstenholme, να φορά φουτουριστικά γυαλιά ενώ στο φόντο υπάρχουν φοίνικες, μια πελώρια πανσέληνος και ένα σπορ αυτοκίνητο, σκηνικό που μοιάζει με ένα μείγμα από «Miami Vice» και «Επιστροφή στο Μέλλον», συνοδευόμενο από το hashtag #ThoughtContagion.

Αργότερα έγινε γνωστό πως το “Thought Contagion”, είναι ο τίτλος του ολοκαίνουριου τραγουδιού του δημοφιλούς συγκροτήματος που μόλις κυκλοφόρησε! Όπως έγινε σαφές από το teaser του, το περιπετειώδες ταξίδι στη δεκαετία του ’80 συνεχίζεται, τουλάχιστον οπτικά. Πώς είναι όμως δομημένο το νέο τραγούδι;

Ο Matthew Bellamy, frontman των Muse που υπογράφει τη συγγραφή της μουσικής και των στίχων του, το χαρακτήρισε ως “βαριά ροκιά” ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε πως πρόκειται για το “‘Fury’ part. 2”. Το τραγούδι έρχεται αμέσως μετά από την επιτυχία του single, “Dig Down” και συγκριτικά με αυτό, οι χαρακτηρισμοί του Matt είναι μάλλον αρκετά ακριβείς!

Οι Muse είχε είχαν ενημερώσει επισήμως το κοινό, πως από τον Οκτώβριο έχουν επιστρέψει στο studio και εργάζονται σε νέο υλικό σε συνεργασία με τον παραγωγό Rich Costey. Ακόμα δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά, οπότε απολαύστε το “Thought Contagion” μέσα από το συνοδευτικό και εντυπωσιακό video clip που σκηνοθέτησε ο Lance Drake, με πρωταγωνιστές τους Sydney Schafer, Rudy Pankow και σαφώς τον Matt Bellamy!

Muse - Thought Contagion

Back To Top