skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Perfect Mess – Broken Ladders

“A perfect day has been born for us, In a spiral, trial, denial…”

Τίτλος τραγουδιού“Broken Ladders”

Καλλιτέχνης: Perfect Mess

Μουσική / Στίχοι: Spilios Iliopoulos, Yiannis Vollaris, Spilios Dt

Σκηνοθεσία: Panagiotis Katsivas

Από το album: “Perfect Mess”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 2 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

“Αυστραλία – Πύργος – Πάτρα. Τρεις διαφορετικές αφετηρίες με ένα κοινό προορισμό. Αυτόν της συνύπαρξης ετερόκλητων μουσικών ανησυχιών. Και το όνομα αυτής της συνύπαρξης: “Perfect Mess’’“.

Το ελληνικό hard-rock συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2012 και μετά από μια πλειάδα από δυναμικές, ζωντανές εμφανίσεις, μας συστήνεται και δισκογραφικά για πρώτη φορά μέσα από το τραγούδι “Broken Ladders”. Το τραγούδι είναι αρκετά ξεσηκωτικό, ικανό να σε παρασύρει σε άγριο headbanging. Ταυτόχρονα αποτελεί προπομπό της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς που θα αποτελείται από οκτώ τραγούδια συνολικά και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα με τίτλο το όνομά τους!

Το “Broken Ladders” συνοδεύεται και από ένα εντυπωσιακό video clip που γύρισε, σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε ο Panagiotis Katsivas σε τοποθεσίες του Πύργου (που είναι και η έδρα των Perfect Mess), μέσα από το οποίο μας συστήνονται οι Spilios Iliopoulos (φωνή, κιθάρα), Yiannis Vollaris (μπάσο) και Spilios Dt (drums).

“Ο ήχος τους έχει σαν βάση τη Rock, ενώ τα ακούσματα ποικίλουν από Progressive, Hard Rock, μέχρι τη θρυλική σκηνή του Seattle. Τέλεια Ακαταστασία…” ωστόσο το ξεκίνημα είναι πολλά υποσχόμενο για το μέλλον και εμείς το μόνο που οφείλουμε να τους ευχηθούμε είναι “οι σπασμένες σκάλες” τους, να τους ανεβάσουν πολύ ψηλά… way to go guys!

Perfect Mess - Broken Ladders

Back To Top