skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | PWR BTTM – Big Beautiful Day

Κυκλοφόρησαν τραγούδι κατά της ομοφοβίας και της τρανσφοβίας με ένα γκλιτεράτο video clip

Τίτλος τραγουδιού: “Big Beautiful Day”

Καλλιτέχνης: PWR BTTM

Μουσική / Στίχοι: –

Σκηνοθεσία: Christopher Good

Από το album: “Pageant”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 12 Mαΐου 2017

Art-Cover:

To queer punk  –  rock ντουέτο που αποτελείται από τους Liv Bruce και Βen Hopkins, κυκλοφόρησε το video clip του τραγουδιού “Big Beautiful Day”. Πρόκειται για το πρώτο single από το νέο τους album, “Pageant” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου 2017. To τραγούδι αυτό αποτελεί ένα δυνατό, καθαρό μήνυμα κατά της ομοφοβίας, της τρανσφοβίας και γενικότερα κατά του φόβου για το διαφορετικό.

Μέσα από ένα πιπεράτο λεξιλόγιο οι PWR BTTM μας ενθαρρύνουν να είμαστε περήφανοι για τον εαυτό μας και για τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις, και να μην αφήνουμε τον οποιονδήποτε να μας χαλάει τις όμορφες μέρες μας: “There are men in every town who live to bring you down / make themselves feel bigger making you feel small / My advice is to look incredible (…) Within those men there are boys who have never had the choice / but to grow up and be scared to be your friend”.

Το video clip του τραγουδιού ταιριάζει απόλυτα με την ένταση και το απελευθερωτικό ύφος των στίχων. Μας μεταφέρει σε ένα γκλιτεράτο, πολύχρωμο και ξέφρενο dance party, στο οποίο πρωταγωνιστεί η διαφορετικότητα αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι ο εαυτός τους.

Tracklist

1. Silly

2. Answer My Text

3. LOL

4. Won’t

5. Now Now

6. Sissy

7. Pageant

8. Oh, Boy

9. New Trick

10. Wash

11. Kids table

12. Big Beautiful Day

13. Styrofoam

PWR BTTM - Big Beautiful Day

Back To Top