skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Simple Minds – Magic

Simple Minds επέστρεψαν με ένα “μαγικό” video clip!

Τίτλος τραγουδιού: “Magic”

Καλλιτέχνης: Simple Minds

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: Esteban Diacono

Από το album: “Walk Between Worlds”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Το “Walk Between Worlds” είναι το δέκατο όγδοο studio album της σκωτσέζικης rock μπάντας Simple Minds, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2018 από την BMG Rights Management. O δίσκος αναγγέλλει μια σημαντική αλλαγή στο line-up του συγκροτήματος και έτσι είναι το πρώτο album των Simple Minds μετά από το 2002, χωρίς τον drummer, Mel Gaynor ή τον keyboardist, Andy Gillespie. Αντ’αυτών η Catherine AD (a.k.a. The Anchoress) παίρνει τη θέση τους στο συγκρότημα ενώ εμφανίζεται και στο video clip του τραγουδιού, “Magic”, που είναι και το πρώτο επίσημο single μέσα από το νέο αυτό album.

To τραγούδι συνοδεύεται από το αντίστοιχο video clip του για το οποίο ο σκηνοθέτης του, Esteban Diacono δήλωσε: “Η κύρια πηγή έμπνευσης προέρχεται από μια φράση που μου αρέσει, “Smoke and Mirrors” (“καπνός και καθρέφτες”). Η φράση βασίζεται στις μαγικές ψευδαισθήσεις, όπου οι μάγοι κάνουν τα αντικείμενα να εμφανίζονται ή να εξαφανίζονται επεκτείνοντας ή περιστρέφοντας τους καθρέφτες εν μέσω μιας αποσπασματικής έκρηξης καπνού. Θέλαμε να δείξουμε τη “Μαγεία” (“Magic”) με έναν πιο υλιστικό τρόπο, παίζοντας με στοιχεία όπως ο αέρας και το νερό. Το video clip είναι 100%, 3D animated. Χρησιμοποιήσαμε το motion capture για να καταγράψουμε αρκετά περάσματα του χορευτή, ερμηνεύοντας το τραγούδι με διάφορους τρόπους. Μόλις πήραμε την συνολική ερμηνεία, δημιουργήσαμε στη συνέχεια δύο κύρια σενάρια για τον χαρακτήρα με τη μάσκα. Η μάσκα ήταν ένα σημαντικό στοιχείο για εμάς, δεδομένου ότι θέλαμε να έχουμε κάποιο είδος αιώνιου, μυστηριώδους χαρακτήρα ως πρωταγωνιστή μας. Ο μετασχηματισμός του μοντέλου μας σε καπνό και νερό ήταν το πιο περίπλοκο κομμάτι, αλλά ταυτόχρονα και το πιο διασκεδαστικό, να προσπαθήσουμε να εξισορροπήσουμε τα μαγικά οπτικά εφέ και ταυτόχρονα να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του χορού, ήταν μια πραγματική πρόκληση».

Ολόκληρο το album, “Walk Among Worlds” θα παρουσιαστεί στο κοινό τον Φεβρουάριο του 2018 κατά τη διάρκεια επτά συναυλιών σε όλη την Ευρώπη.

Simple Minds - Magic

Back To Top