skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Stereo Soul – Shine

Οι Stereo Souls παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο και “απαστράπτον” τραγούδι τους μέσα από ένα όμορφο video clip!

Τίτλος τραγουδιού“Shine”

Καλλιτέχνης: Stereo Soul

Μουσική / Στίχοι: Φίλιππος Αριστοτέλους

Σκηνοθεσία: Απόστολος Λιάγκας

Εταιρεία: ℗ 2018 Philippos Aristotelous

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Οι Stereo Soul είναι ένα ελληνικό duo, που αποτελείται από τους Παναγιώτη Πάλλη και Βradley White Dale. Το σχήμα συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο talent show «Χ-Factor» το 2016 και έφτασε μέχρι τον τελικό, τερματίζοντας στην τρίτη θέση. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει τρία ανεξάρτητα singles.

Το τρίτο official single και δεύτερο video clip των Stereo Soul έχει τον τίτλο “Shine” και είναι σε σύνθεση του Φίλιππου Αριστοτέλους, και παραγωγή του MLI (Μάριος Λαζ Ιωαννίδης). Το video clip είναι σκηνοθεσία του Απόστολου Λιάγκα, και έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μόνο μέρες.

Πρόκειται για μία υπέροχη, διαχρονική pop/soul μπαλάντα με εξαιρετικό στίχο αποδοσμένη με μια λιτή, κομψή σκηνοθεσία στον εκπληκτικό χώρο της αίθουσας συναυλιών “La Divina” του ωδείου ATHENAEUM Κελάρι στο Θησείο, που είναι σε πλήρη αρμονία με το ύφος και την ερμηνεία του νέου τους single!

Όμως υπάρχει και “καλύτερο” αλλά δεν γνωρίζουμε τι είναι ακόμα. Σύμφωνα με δήλωσή τους στο facebook οι Sterereo Soul δήλωσαν: “Και το καλύτερο…το τραγούδι θα “ντύσει” έναν πολύ καλό σκοπό!”… εν αναμονή λοιπόν!

Stereo Soul - Shine

Back To Top