skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Stone Foundation feat. Paul Weller – Back In The Game

To soul συγκρότημα από τη Βρετανία είναι “Back In The Game”!

Τίτλος τραγουδιού: «Back In The Game»

Καλλιτέχνης: Stone Foundation ft. Paul Weller

Μουσική: Paul Weller

Σκηνοθεσία: –

Από το album«Street Rituals»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 31 Μαρτίου 2017

Art-Cover:

Stone Foundation κυκλοφόρησαν μόλις χθες το τέταρτο κατά σειρά studio album τους με τίτλο “Street Rituals” και μας χάρισαν ένα δεύτερο single, το “Back In The Game”. Για τη μουσική του τραγουδιού ευθύνεται ο Paul Weller, ο οποίος είναι και ο παραγωγός ολόκληρου του album. Πριν δύο μήνες το συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει το πρώτο single του album, το “Your Balloon Is Rising”.

Το “Back In The Game” είναι το πρώτο από τα δέκα συνολικά τραγούδια του “Street Rituals” και κινείται στους απαλούς, soul – funk ήχους του συγκροτήματος. “I’m doing my best to get right back in the game” είναι ο στίχος που επαναλαμβάνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού από τον Νeil Jones (φωνή του συγκροτήματος) και τoν Paul Weller στα φωνητικά.

To video clip του “Back In The Game” ακολουθεί τη φόρμα του clip του “Your Balloon Is Rising”. Έτσι, παρακολουθούμε για άλλη μια φορά την ηχογράφηση του τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε στο Black Barn Studio, σε παραγωγή και συμμετοχή του Paul Weller (πιάνο, φωνή, κιθάρα).

Όπως αποκαλύπτει ο Neil, o Paul Weller επικοινώνησε ο ίδιος μαζί τους, έχοντας ακούσει τη μουσική τους, για να τους ρωτήσει αν θέλουν να εμπλακούν σε ένα demo πάνω στο οποίο δούλευε. Οι Stone Foundation άρπαξαν αμέσως, όπως μαρτυρούν, την ευκαιρία και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το “The Limit of a Man”, το τέταρτο κομμάτι του δίσκου. Η συνέχεια μας είναι γνωστή.

Στο “Street Rituals”, συμμετέχουν επίσης οι μεγάλοι τραγουδιστές της soul William Bell και Bettye LaVette. Οι συνεργασίες αυτές εδραιώνουν την φήμη των Stone Foundation, ως της καλύτερης Βρετανικής soul μπάντας που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

To “Street Rituals” είναι πλέον διαθέσιμο από την 100% Records

Stone Foundation - Back In The Game ft. Paul Weller

Back To Top