skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | Suede – The Invisibles

Οι Suede επιστρέφουν με το νέο τους video για το single “The Invisibles”.

Τίτλος τραγουδιού“The Invisibles”

Καλλιτέχνης: Suede

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: “The Blue Hour”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 21 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το τραγούδι “The Invisibles” είναι προπομπός του ολοκαίνουριου album του βρετανικού συγκροτήματος Suede, “The Blue Hour”, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου. Η επίσημη πρεμιέρα μου έγινε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Steve Lamacq στο BBC 6 Music.

Αμέσως μετά ανέβηκε και στο YouTube συνοδευόμενο από το video clip του. Εκεί φαίνεται μια γυναίκα που ταλαντεύεται εμπρός και πίσω σε μια κούνια τραγουδώντας playback τους στίχους του Brett Anderson. Αυτό! Καθ’όλη τη διάρκεια του video νομίζεις πως η νεαρή κοπέλα θα σε υπνωτίσει με τον τρόπο που κοιτάει μέσα από το φακό -αν την παλέψεις και το δεις μέχρι το τέλος και δεν πατήσεις “next” από βαρεμάρα-.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Anderson δήλωσε για το δίσκο: “Είναι αρκετά παγωμένο και ανησυχητικό. Πολλά από τα τραγούδια αναφέρονται στους τρόμους της παιδικής ηλικίας, γι ‘αυτό είναι αρκετά δυσάρεστο με πολλούς τρόπους. Νομίζω ότι οι Suede πρέπει να είναι δυσάρεστοι, αυτό είναι το χαρακτηριστικό μιας μπάντας όπως οι Suede. Κάθε φορά που προσπαθήσαμε να είμαστε ευχάριστοι στη μουσική μας, δεν λειτουργεί ποτέ”.

Suede - The Invisibles

Back To Top