skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Video Clip | The Black Eyed Peas – Ring The Alarm pt.1, pt.2, pt.3

Οι Black Eyed Peas επιστρέφουν με ένα ακόμα καινούριο τραγούδι, που θα συζητηθεί!

Τίτλος τραγουδιού“Ring The Alarm pt.1, pt.2, pt.3”

Καλλιτέχνης: The Black Eyed Peas

Μουσική / Στίχοι: Dorothy Kuhns, DuBose Heyward, George Gershwin, Lee Morgan, Jean Baptiste, Ray BLK, ​apl.de.ap, ​will.i.am

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 18 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Οι Black Eyed Peas έκαναν πρόσφατα άλλο ένα δυναμικό comeback με ένα ακόμα νέο τραγούδι και video clip με στόχο τα δεινά της κοινωνίας σήμερα. Το “Ring the Alarm pt.1, pt.2, pt.3”, του οποίου την παραγωγή υπέγραψαν οι DJ Motiv8 και will.i.am και ακολουθεί το “Street Livin”, το πρώτο single του συγκροτήματος μετά από σχεδόν επτά χρόνια δισκογραφικής απουσίας.

Το προοδευτικό και σκληρό video clip του χωρίζεται σε τρία μέρη, με τους will.i.am, Apl.De.Ap και Taboo, να ερμηνεύουν ο καθένας το δικό του μέρος στο military αυτό θέμα των έξι λεπτών. Ο Will.i.am ανοίγει το τραγούδι με μερικές τολμηρές δηλώσεις που απευθύνονται σε όσους βρίσκονται στην εξουσία της Αμερικής ενώ υπάρχει επίσης ένα παράξενο cameo, στη γέφυρα και στο ρεφρέν, από μια ανώνυμη γυναίκα της οποίας το πρόσωπο είναι εντελώς καλυμμένο, με εξαίρεση το στόμα και τις πλεξίδες.

Εκτός από την κυκλοφορία του “Ring the Alarm”, το trio ανακοίνωσε την δημοσιοποίηση μιας διαδραστικής ιστοσελίδας, “Sweet”, η οποία θα επιτρέπει στους fans να εγγραφούν και να αναβαθμίσουν το “διαδικτυακό της νόμισμα” που έχει τη μορφή “ζάχαρης” με ανταμοιβές όπως VIP εισιτήρια, εμπορεύματα, αποκλειστικό περιεχόμενο, συναντήσεις με τα μέλη του συγκροτήματος, και πολλά άλλα.

The Black Eyed Peas - Ring The Alarm pt.1, pt.2, pt.3

Back To Top