skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Vincent Niclo – El Fuego del Amor

Ο Γάλλος τενόρος Vincent Niclo επέστρεψε με latin διάθεση!

Τίτλος τραγουδιού“El Fuego del Amor”

Καλλιτέχνης: Vincent Niclo

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: TF1 Entertainment

Από το LP“Tango”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 21 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Γάλλος τενόρος Vincent Niclo βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές του περιόδους καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε το ντουέτο “Sogni” με την Sarah Brigthman, ενώ πριν από λίγες μόλις ημέρες κυκλοφόρησε και το νέο του album “Tango”.

Εμπνευσμένος από τους ήχους της Λατινικής Αμερικής και κυρίως της Αργεντινής, ο Niclo γιορτάζει με το δίσκο αυτό, τον διαχρονικό χορό της χώρας, υιοθετώντας μερικά μεγάλα διεθνή πρότυπα. “Είναι ένα album για το tango, με έναν εντελώς σύγχρονο ήχο. Χωρίς μετουσίωση, παραμείναμε όμως πιστοί στα κλασικά του τάνγκο αλλά και σε μερικά αδημοσίευτα”, δήλωσε ο ίδιος. Αυτός ο αισθησιακός δίσκος, δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε στο Μπουένος Άιρες σε παραγωγή του electro duo των Skydancers.

Το “Mi Amor (Libertango)”, (που όπως μαρτυρά ο βοηθητικός τίτλος είναι βασισμένο στο πασίγνωστο τάνγκο του Astor Piazolla), ήταν το πρώτο επίσημο single του δίσκου και τη συνέχεια γράφει το τραγούδι “El Fuego del Amor” (μη σας ξεγελά ο τίτλος είναι κυρίως ερμηνευμένο στα γαλλικά) που κυκλοφόρησε μέσα από ένα lyric video, που έχει και τη χρήση του video clip, με τον Niclo να σαγηνεύει τα πλήθη τόσο με την εμφάνιση αλλά κυρίως με τις φωνητικές του δυνατότητες!

Back To Top